MojAndroid

Avast! Mobile Security je jednou z najpopulárnejších antívírusových aplikácií na Google Play, ktorá si vyslúžila vysokého hodnotenia aj od svojich používateľov. Okrem toho, že je dostupná úplne zadarmo, ponúka aj široké portfólio užitočných funkcií, ako napríklad antivírus, blokovanie hovorov a SMS, ochranu počas surfovania v natívnom a vybraných internetových prehliadačoch, či možnosť lokalizovať a ovládať svoje zariadenie na diaľku. Po dnešnej aktualizácii sa však táto aplikácia stáva opäť o niečo lepšou.

avast

Nová verzia avast! Mobile Security prináša niekoľko menších zmien v používateľskom prostredí, ktoré zjednodušujú prácu s aplikáciou. Zmeny sa týkajú predovšetkým stránok pre nastavenie a správu funkcie anti-theft, ktorá slúži na lokalizáciu a ovládanie zariadenia na diaľku. Hoci Avast nepridáva žiadne veľké zmeny a funkcie, poteší vylepšením už tých existujúcich. Vylepšená bola ochrana proti odinštalovaniu aplikácií a pridaná bola aj možnosť skenovať adresáre, zaznamenávať udalosti do logov alebo vypnúť odosielanie SMS na avast! konto.

Ak vo svojom Androide ešte nemáte nainštalovanú podobnú aplikáciu, avast! Mobile Security môžeme len odporučiť. Ak nie kvôli jeho funkciám antivírusu, tak pre jeho možnosti lokalizácie a ovládania telefónu na diaľku. Táto funkcia vám príde vhod najmä vo chvíľach, keď stratíte alebo vám ukradnú váš smartfón.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

4.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+