MojAndroid

Samsung pre svoju vlajkovú loď, Galaxy S4, pripravil pestrú ponuku príslušenstva. Používatelia si budú môcť vybrať z niekoľkých ochranných krytov, fanúšikov hier určite poteší bezdrôtový Game Pad a nielen športovci ocenia príslušenstvo pre monitorovanie fyzickej kondície. V ponuke samozrejme nechýba ani klasické príslušenstvo ako napr. držiak do auta, slúchadlá či dokovacia stanica.

Flipové puzdro S-view

Čas, stav batérie, SMS, hudobný playlist aj číslo volajúceho, to všetko je teraz s novým, čiastočne priehľadným krytom jasne vidieť. Používatelia tak môžu prijímať alebo odmietať hovory bez nutnosti otvorenia krytu. Funkcia Auto Wake-up (Automatické prebudenie) sa aktivuje vo chvíli, keď je kryt otvorený – nie je preto už potrebné prejsť prstom po displeji, alebo stlačiť tlačidlo pre ručné odomknutie. Rovnako platí, že keď kryt zatvoríte, telefón sa automaticky zamkne. K dispozícii bude v prevedení: čierna a biela; ponuka bude postupne rozšírená o ďalšie farebné kombinácie.

Samsung Galaxy S4 flipové púzdro S-View_7

Odporúčaná maloobchodná cena: 34,90 € s DPH.

Flipové puzdro

Unikátny kryt Flip Cover je k dispozícii v základnom čiernom a bielom farebnom prevedení, alebo je možné si vybrať z niekoľkých ďalších farieb (ružová, modrá, žltá, zelená, oranžová). Predný otvor pre reproduktor používateľovi umožňuje volať, aj keď je kryt zatvorený. K dispozícii bude v prevedení: biela, čierna, ružová, modrá, zelená, oranžová, žltá.

Samsung Galaxy S4 flipové púzdro_2

Odporúčaná maloobchodná cena: 22,90 € s DPH. 

Ochranný kryt plus

Ochranný kryt Samsung Protective Cover+ sa na telefón veľmi ľahko nasadí. Je vyrobený z odolnej gumy a polykarbonátu, čím zaistí kompletnú ochranu proti poškodeniu pri nárazoch a pádoch a zároveň používateľovi poskytne pohodlnejšie uchopenie bez rizika vykĺznutia. K dispozícii bude v prevedení: ružová, modrá, zelená, biela a tmavomodrá.

Samsung Galaxy S4 ochranný kryt plus_8

Odporúčaná maloobchodná cena: 14,90 € s DPH.

Kožené puzdro

Veľmi kvalitné kožené puzdro chráni Samsung GALAXY S4 pred odreninami a prachom. Tvarovo sa prispôsobí prístroju a s každým ďalším použitím získa štýlovú patinu. K dispozícii bude v hnedom prevedení.

Samsung Galaxy S4 kožené púzdro_1

Odporúčaná maloobchodná cena: 45,90 € s DPH. 

Nabíjací balík s batériou

Praktický nabíjací balík obsahuje náhradnú batériu a samostatný dobíjací dok, ktorý slúži aj ako puzdro na ľahké a bezpečné uchovávanie batérie v čase, keď nie je balík používaný. Majitelia Samsung GALAXY S4 sa tak nemusia strachovať, že sa im smartfón vybije, napríklad po sledovaní filmov alebo počúvaní hudby, ani nemusia riešiť hľadanie miesta, kde by si na cestách doplnili energiu pre svoju batériu. K dispozícii bude v bielom prevedení.

Samsung Galaxy S4 nbíjacia sada_2

Odporúčaná maloobchodná cena: 37,90 € s DPH. 

Samsung Galaxy S4 nbíjacia sada_1 Samsung Galaxy S4 nbíjacia sada_3

Bezdrôtový Game Pad

Jednoduché používanie, jednoduché hranie. S mobilným Game Padom si môžu majitelia Samsung GALAXY S4 užiť všetky svoje obľúbené mobilné hry ešte realistickejšie prostredníctvom bezdrôtového prepojenia cez Bluetooth s jednoduchým párovaním Tectile (NFC). Kompaktný dizajn Game Padu umožňuje jeho jednoduché nosenie a hranie hier kdekoľvek. Doma môžu používatelia navyše prepojiť svoj smartfón s televízorom a užiť si hranie hier na veľkej obrazovke. Bezdrôtový Game Pad, ktorý bude v predaji od júla, totiž umožňuje režim diaľkového ovládania pre domáce použitie. (Použitie: pre automatickú aktiváciu priložte Game Pad k telefónu Samsung, zvoľte hru z ponuky a stlačte Štart.) K dispozícii bude v bielom prevedení.

Samsung-Game-Pad

Odporúčaná maloobchodná cena: 68,90 € s DPH.

Bezdrôtové nabíjanie

Indukčná podložka v kombinácii so špeciálnym zadným krytom umožňuje bezdrôtové nabíjanie smartfónu GALAXY S4. S touto kombináciou stačí telefón na podložku jednoducho položiť a ďalej sa nemusíte o nič starať. K dispozícii bude v bielom prevedení (podložka i kryt).

Samsung Galaxy S4 bezdrôtové nabíjanie_2

Odporúčaná maloobchodná cena: 55,90 € s DPH (podložka), 36,90 € (kryt).

Samsung Galaxy S4 bezdrôtové nabíjanie_1 Samsung Galaxy S4 bezdrôtové nabíjanie_3

S Health náramok

Náramok S Health sleduje aktivitu používateľa (spálené kalórie, počet krokov, prejdenú vzdialenosť, spánkový rytmus). Do zariadenia je zabudovaný trojosí akcelerometrický senzor, ktorý systematicky a automaticky monitoruje zdravie používateľa, okolie a mnoho ďalších parametrov, aby majiteľovi pomohol udržať si kondíciu. Vďaka tenkému minimalistickému dizajnu sa pásik S Health pohodlne nosí po celý deň. Je vyrobený z pevného vodeodolného materiálu, aby ho používatelia mohli nosiť kedykoľvek a kdekoľvek s minimálnym rizikom. K dispozícii bude v prevedení: čierna, modrá, ružová.

 Samsung Galaxy S4 S Healt hrudný pás_1

Použitie: náramok stačí zapnúť (LED dióda zabliká), spustiť aplikáciu S-Health, v ponuke nastavení zvoliť S Band a následne Sync (Synchronizovať) pre sledovanie dát v jednoduchom zobrazení na obrazovke Samsung GALAXY S4.

Samsung Galaxy S4 S Healt hrudný pás_3 Samsung Galaxy S4 S Healt hrudný pás_2

Odporúčaná maloobchodná cena: 79,90 € s DPH.

Body Scale – osobná váha

S Health osobná váha odosiela cez Bluetooth aktuálnu hmotnosť používateľa do aplikácie S-Health. Stupnica meria hmotnosť používateľa a zaznamenáva ju do telefónu. Váha môže byť spárovaná až so siedmimi zariadeniami. Prepojenie S-Band + Body Scale + aplikácie S-Health 2.0 je tak víťazná kombinácia pre jednoduchý prehľad o svojej telesnej kondícii. K dispozícii bude v bielom prevedení.

 Samsung-Body-Scale

Použitie: raz stlačte prednú časť váhy pre jej aktivovanie, vo vašom zariadení vyberte Pairing Mode (Mód párovanie) a následne sa na tri sekundy na váhu postavte. Dáta budú automaticky odoslané do Samsung GALAXY S4.

Odporúčaná maloobchodná cena: 65,90 € s DPH.

Zdroj: Samsung

2.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+