MojAndroid

Každý z nás mal v detstve obľúbenú hru. Či už to bol Super Mario, Človeče nehnevaj sa, Čierny Peter alebo klasická hra Lodičky, vedeli sme pri nich presedieť dlhé hodiny. Preto nás veľmi teší, že sa posledná z menovaných hier dočkala aj perfektného spracovania pre zariadenia s operačným systémom Android. Battleship sú klasické lodičky, dokonca vytvorené v kreslenej grafike a venovať sa im budeme v ďalšej časti nášho seriálu Obedná prestávka.

battleship-main

Ak ste niekedy hrali Lodičky a hru by ste si radi zahrali aj na vašom Android zariadení, vrelo vám odporúčame titul Battleship. Ide o perfektne spracovanú klasiku, ktorá sa vyznačuje kreslenou grafikou vytvorenou na štvorčekovom papieri perom. Hra je oproti klasickému spracovaniu vylepšená aj o niekoľko spôsobov, ako zaútočiť na súpera a tešiť sa môžete aj na perfektne spracované zvuky, ktoré dokonale atmosféru hry dotvárajú. Viac vám o hre Battleship prezradí nasledujúce video.

Lodičky si môžete zahrať proti vášmu zariadeniu alebo proti priateľovi priamo na jednom Android zariadení alebo cez Bluetooth. Môžete tak využiť chvíľku nudy alebo čas, ktorý chcete tráviť s vašim priateľom. Ak sa vám hra Battleship zapáčila, stiahnite si ju pomocou nášho widgetu nižšie. Na Google Play Store ju nájdete bezplatne, stačí kliknúť a hrať!

2.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+