MojAndroid

Jednoduchý holo štýl, dizajn smartfónov či napríklad obľúbené launchery. To všetko napovedá, že sa ľuďom páčia jednoduché veci. A medzi takého jednoduché veci môžeme pokojne zaradiť aj hru Catapult King, ktorú si predstavíme v dnešnej Obednej prestávke. Ide o hru, ktorá je veľmi pekne spracovaná a získa si vás už po prvom spustení.

katapult-king-main

Catapult King je jednoduchá Android hra vytvorená pre hráčov všetkých generácií. Zaujme nielen prepracovanou grafikou, ale hlavne gameplayom, ktorý vás dokonale dokáže pohltiť. Poteší aj jednoduché ovládanie pomocou základných gest, pomocou ktorého ovládate svoj katapult.

 

Vašou úlohou v tejto hre je zničiť hrad plný rytierov. Hrad je v tomto zmysle chápaný ako na seba naskladané kvádre a kocky, ktoré sa snažíte zostreliť na čo najmenší počet ťahov. Na katapulte môžete regulovať rýchlosť strely, naklonenie katapultu a smer, ktorým vaša strela bude letieť. Body získavate za čo najrýchlejšie zostrelenie všetkých rytierov a za čo najväčší počet rozbitých kociek. Takže urobíte najlepšie, keď všetko zostrelíte.

Hra je okrem základných striel doplnená aj o rôzne vylepšenia a špeciálne strely, ktoré si môžete zakúpiť za mágiu získanú v hre. K dispozícii sú aj rôzne ďalšie vylepšenia, ktoré hru oživujú. Catapult King ponúka veľké množstvo levelov, v ktorých na vás čakajú stovky nepriateľných rytierov, takže sa nemusíte báť, že by vás hra po pár chvíľach prestala baviť. Na Google Play nájdete hru Catapult King bezplatne, na jej stiahnutie môžete využiť náš widget nižšie. Príjemné hranie!

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

1.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+