MojAndroid

Mini verzia vlajkovej lode Samsung Galaxy S4 by podľa najnovších správ, mala byť na trh uvedená krátko po Galaxy S4. Vyplýva to z hĺbkovej analýzy spoločnosti portálom Bloomberg. Portál Sammobile okorenil túto informáciu aj o predpokladaný dátum vydania, ktorý bol podľa zdroja blízkeho Samsungu stanovený na jún tohto roka.

Samsung-Galaxy-S4-mini-leak
Samsung Galaxy S4 vs S III vs S4 mini

Galaxy S4 mini sa prednedávnom objavil už aj na prvých fotografiách a neoficiálne boli zverejnené aj jeho prvé technické špecifikácie. Smartfón by oproti svojmu predchodcovi mal ponúknuť väčší displej Super AMOLED s uhlopriečkou 4,3 palca a rozlíšením qHD. Poháňaný by mal byť dvojjadrovým alebo dokonca štvorjadrovým procesorom s architektúrou Big.LITLLE a chýbať by nemal ani 8Mpix fotoaparát, či podpora micro SD. Samsung Galaxy S4 mini s Androidom 4.2.2 Jelly Bean a nadstavbou TouchWiz, bude dostupný vo verziách s vnútornou pamäťou 8,16 alebo 32 GB.

Zdroj: Sammobile

28.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+