MojAndroid

Google spustil novú službu s názvom Google Keep, vďaka ktorej môžete svoje poznámky a myšlienky zapísať priamo do svojho telefónu alebo tabletu. Čiže tam, kde ich budete mať vždy po ruke. Vaše poznámky sú bezpečne uložené v Google Drive a synchronizované automaticky naprieč všetkými vašimi zariadeniami.

unnamed (1)

Dizajn aplikácie Google Keep sa podobá na dobre známý Google+. Poznámky zaznamenané vo forme textu, check listov, obrázkov alebo zvukových nahrávok, sa na displeji zobrazujú v poliach. Tieto môžete nechať usporiadať v jednom alebo vo viacerých stĺpcoch. Jednotlivé poznámky je možné odlíšiť farbami, vďaka čomu budete mať v poznámkach lepší prehľad. Nepotrebné poznámky alebo splnené úlohy môžete jednoduchým posunom prsta po displeji presunúť do archívu.

Google Keep_5 Google Keep_1 Google Keep_6

Google Keep podporuje aj widgety. Svoje poznámky tak môžete vytvárať a prezerať priamo z plochy. Ak chcete mať k poznámkam ešte rýchlejší prístup, tak v Androide 4.2 si môžete widget pridať aj na uzamykaciu obrazovku.

Nová aplikácia spoločnosti Google je zadarmo dostupná na Google Play a je kompatibilná so zariadeniami s OS Android 4.0 Ice Cream Sandwich a vyšším. K poznámkam môžete pristupovať aj z internetového prehliadača na adrese drive.google.com/keep. V najbližších týždňoch však bude implementovaný aj priamo do cloudovej služby Google Drive.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

21.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+