MojAndroid

Spoločnosť Google dnes informovala prostredníctvom svojej slovenskej stránky na Google+, o aktualizácii sociálnej siete, ktorá prináša niekoľko zaujímavých noviniek. Najvýraznejšou zmenou, ktorú si všimnete ihneď po prihlásení je zmena dizajnu profilov. Titulná fotografia má odteraz obrovské rozmery 2120 x 1192 pixelov, čím zaplní takmer celú obrazovku.

Google slovensko

Osobné informácie v sekcii “O mne”, alebo v prípade stránky “O stránke”, sú odteraz rozdelené do prehľadných kariet ako je príbeh, osoby, práca, vzdelanie a iné. Jednotlivé karty je možné zmeniť tlačidlom “Upraviť” a zdieľať konkrétne karty môžete s určitými kruhmi. V ponuke vášho profilu je okrem fotografií, +1 a Youtube teraz miesto pre všetky recenzie navštívených miest. Môžete zvýrazniť napr. vašu obľúbenú reštauráciu alebo skryť kartu úplne v nastaveniach. Zmeny boli vykonané po prehodnotení podnetov samotných používateľov, takže sa rozhodne oplatí komunikovať so spoločnosťou aj prostredníctvom sociálnej siete Google+.

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+