MojAndroid

Ako sme sa počas posledných dní sami presvedčili, celosvetová výstava mobilnej elektroniky MWC 2013 nie je len o nových tabletoch a smarfónoch. Celosvetovo uznávané spoločnosti pri tejto príležitosti predstavujú aj novinky v oblasti hardvéru a softvéru, čo platí aj pre firmu NVIDIA. Tá na túto výstavu prišla s procesorom Tegra 4, ktorý nielenže porazil na plnej čiare svoju terajšiu konkurenciu, ale pri predstavení so sebou prinesie aj niekoľko zaujímavých herných titulov. Konkrétne 5.

Nvidia Tegra 4

Spoločnosť NVIDIA má okrem vlastných procesorových riešení aj vlastný obchod s náročnejšími Android hrami vytvorenými špeciálne pre svoje procesory. Práve do tohto obchodu – NVIDIA Tegra Zone – čoskoro pribudne aj 6 herných noviniek, ktoré spoločnosť predstavila na MWC v Barcelone, kde sa mimochodom nachádza aj náš šéfredaktor Michal. Tituly Zombie DriverBurn Zombie BurnCarie: Blood MansionCODEX: The WarriorDead on Arrival 2 a RU Golf prinášajú buď vylepšené verzie svojich predošlých verzií alebo úplne nové hry pre zariadenia vybavené Tegra 4 procesorom.

tegra-zone

Zombie Driver – je hrou, ktorá maximálne využíva 72-jadrový grafický procesor prítomný v Tegra 4. Svedčia o tom náročné dizajnové prvky, ako napríklad tiene, či detailne spracované herné prostredie s realistickým engine-om. Nižšie nájdete aj ukážku videa, ktoré novú hru porovnáva so svojou predošlou verziou nainštalovanou na zariadení s Tegra 3 čipom.

Burn Zombie Burn – hra, v ktorej je vašou úlohou bojovať proti neustále prichádzajúcim papierovým zombie-kom.

burn-zombie-burn

Carie: Blood Mansion – aktualizovaná adventúra, ktorá prináša vylepšenú grafiku optimalizovanú pre GPU v Tegra 4 procesore a navyše ponúka aj špeciálny level len pre hráčov z TegraZone.

carie-blood-mansion

CODEX: The Warrior – špeciálne vytvorená hra založená na súbojoch tvárou-v-tvár, ktorá prináša prepracovanú HDR grafiku.

codex-the-warrior

Dead on Arrival 2 – perfektne spracovaná strieľačka proti nemŕtvym protivníkom, ktorá ponúka prepracovaný grafický engine, tonu zbraní a gameplay, ktorý zaujme každého.

dead-on-arrival-2

RU Golf – graficky náročne spracovaný golf, ktorý je známy už z Tegra 3 zariadení, kde sa vyskytovala jeho predošlá verzia.

Zdroj: AndroidCentral

27.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+