MojAndroid

LG na kongrese mobilných technológií okrem nových smartfónov rady Optimus L a Optimus F, predstavila aj tabletofón Optimus G Pro či novú technológiu pre bezdrôtový prenos obrazu. K novinkám zo včerajšieho dňa sa však dnes pridáva ďalšia s označením WCP-300. Za týmto názvom sa skrýva najmenšia bezdrôtová nabíjačka na svete.

500_charger

Dizajn je minimalistický a všetky dôležité komponenty či elektronika sa skryli do tenkého tela nabíjačky s kruhovým tvarom. LG WCP-300 meria v priemere len 6,98 cm a podporuje bezdrôtový štandard nabíjania Qi. Ten v súčasnosti podporuje už niekoľko zariadení ako napríklad Nexus 4 alebo smartfóny spoločnosti LG, Optimus G Pro, Optimus Vu: II a Optimus LTE 2.

LG WCP-300 má byť dostupná aj na svetových trhoch, takže sa v najbližších mesiacoch či týždňoch možno objaví aj u nás. Cena takejto bezdrôtovej nabíjačky začína približne na 60$.

Zdroj: LGnewsroom

 

26.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+