MojAndroid

Asus na včerajšej tlačovej konferencii v Barcelone predstavil nový 7 palcový tablet poháňaný procesorom Intel. Okrem toho, že sa Fonepad správa ako tablet, je to však aj smartfón, s ktorým môžete volať alebo prenášať dáta v mobilnej sieti. To všetko v odolnej hliníkovej konštrukcii, ktorá svojou veľkosťou a hmotnosťou prispieva ku komfortu pri prenášaní. Je však vhodná na telefonovanie? Podľa videí spoločností Asus to je jedna z hlavných výhod tohto zariadenia, s čím nepochybne súhlasíme. Telefonovanie s tabletom priloženým k uchu už však za tak veľmi vhodné riešenie nepovažujeme a skôr by sme využívali handsfree slúchadlá alebo zariadenia podobné stylusu z PadFone 1.

Asus Fonepad nás na MWC v Barcelone nepochybne zaujal nielen svojou výbavou ale aj cenou. Tá sa začína na sume 249 dolárov (187 €) vo verzii bez 3G modulu a 299 dolárov (219 €) s 3G modulom. Tablet disponuje jednojadrovým procesorom Intel Atom Z2420, ktorý je taktovaný na frekvenciu 1,2 GHz, grafickým čipom PowerVR SGX540, 1GB pamäťou RAM a vnútornou pamäťou 16 GB, ktorú je možné rozšíriť prostredníctvom microSD slotu. Viac info vrátane živých fotografií nájdete v článku ASUS Fonepad: Lacný 7-palcový 3G tablet [MWC 2013][ŽIVÉ FOTO].

ASUS-fonepad-MWC2013-1 (1)

Nakoniec si pridávame ešte krátku anketu. Otázka je prostá. Pýtame sa vás, využívali by ste nový Asus Fonepad takým spôsobom, ako znázorňuje spoločnosť na vyššie uvedenom videu?

So 7 palcovým tabletom by som za normálnych okolností telefonoval:

Zobraziť výsledky

Loading ... Loading ...

via: Androidauthority

26.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+