MojAndroid

Na MWC 2013 dnes čínska spoločnosť ZTE predstavila nový tabletofón ZTE Grand Memo. Ide o zariadenie, ktoré má konkurovať modelovej rade Note od spoločnosti Samsung, avšak s rozdielom, že ZTE k svojmu zariadeniu pri predaji nepribalí stylus. Špecifikácie zariadenia sú svetu známe už takmer mesiac, a preto viacmenej nikoho neprekvapili.

ZTE-Grand-Memo-MWC2013-13

ZTE Grand Memo príde na trh s 5,7-palcovým TFT HD displejom, pod ktorým ponúkne aj 3 kapacitné tlačidlá. Zariadenie bude poháňať 1 GB operačnej pamäte RAM a 4-jadrový procesor Snapdragon S4 Pro s taktom 1,7 GHz. Poteší aj prítomnosť novšieho Androidu vo verzii 4.1.2 Jelly Bean a 13 Mpix fotoaparát, ktorý bude schopný nahrávať aj Full HD video. Vnútorná pamäť bude rozšíriteľná aj pomocou microSD kariet. Zahraničný portál Engadged pribalil z MWC aj zaujímavé video, ktoré si môžete pozrieť nižšie.

25.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+