MojAndroid

Spoločnosť LG na MWC po prvýkrát predviedla novú technológiu Wireless Ultra Definition (Ultra HD) Transmission. Táto umožní v budúcich mobilných zariadeniach zobrazovať hry a iný obsah z smartfónov na Ultra HD televízore prostredníctvom bezdrôtového prenosu dát.

LG Wireless

 „Vďaka našej inovačnej technológii Wireless Ultra HD Transmission si užívatelia môžu prezerať obľúbený obsah zo svojich mobilných telefónov na Ultra HD televízoroch,” povedal Martin Malý, tlačový hovorca LG.

Technológia Wireless Ultra HD Transmission umožňuje rýchlejší a plynulejší prenos multimediálneho obsahu zo smartfónov do televízorov než predchádzajúce systémy pre komprimáciu a prenos videa z mobilných zariadení. Technológia LG budúcej generácie toho dosahuje s minimálnym časovým oneskorením a stratou dát a využíva k tomu všadeprítomné možnosti pripojenia cez WiFi. Multimediálny obsah sa počas prenosu automaticky prispôsobuje rozlíšeniu obrazovky televízneho prijímača, takže výsledkom je dokonalý obraz.

A čo viac, systém LG Wireless Ultra HD Transmission spotrebuje o polovicu menej energie v porovnaní s podobnými technológiami prenosu. Úspory dosahuje znižovaním záťaže procesora a iných hardvérových súčastí smartfónu.

Zdroj: tlačová správa

25.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+