MojAndroid

Máte radi puzzle hry a vašou silnou stránkou je logika? Tak by vás mohla zaujať aj pomerne mladá Android hra 7×7, ktorej sa budeme venovať v dnešnej časti nášho seriálu Obedná prestávka. Ide o naozaj perfektnú logickú hru, ktorá vás po pár chvíľach vtiahne do svojho gameplay-u a už vás nepustí. Dokáže totižto výborne zamestnať všetky vaše mozgové bunky bez toho, aby ste sa museli namáhať a navyše to budete robiť s radosťou. Neveríte? Skúste ju!

7x7

Android hra 7×7 prináša moderné spracovanie hry, ktorú pozná zrejme každý z nás – piškvoriek. Autori však hru prepracovali do detailov a pridali niekoľko vychytávok. Vašou úlohou je premiestňovať farebné štvorce tak, aby ste vytvorili prinajmenšom štvoricu vo vertikálnom alebo horizontálnom smere, respektíve “po uhlopriečke”. Ak niektorý zo štvorcov presuniete, ale nevytvoríte štvoricu, hra na plochu pridá ďalšie farebné štvorčeky. Vašim cieľom v tejto hre je tak vytvoriť čo najviac štvoríc ešte predtým, ako sa celá plocha zaplní štvorčekami. A to nie je také jednoduché, ako sa zdá.

7x7-4  7x7-1

Hra 7×7 nie je len o tom, kto vytvorí čo najskôr rad z rovnakých štvorcov, ktorý mu následne zmizne. Popri skladaní radov sa musíte sústrediť aj na plánovanie a štvorce poctivo rozmiestňovať po hracej ploche tak, aby vám pri ďalšom ťahu nezavadzali. To vám dá už po pár chvíľach naozaj zabrať, nakoľko sa vám pri nevyužitom ťahu po určitom čase nazhromaždí na ploche väčšie množstvo štvorcov, ktoré budete musieť rozmiestniť po ploche. Útechou je, že po zmiznutí každej štvorice máte nárok na ďalší ťah bez toho, aby sa na ploche objavili nové farebné štvorčeky.

7x7-3  7x7-2

Celkovo sa pocit a dojem z tejto hry opisuje len ťažko a radšej ako stokrát počuť, by ste ju mali raz vidieť. Odporúčame ju nainštalovať naozaj každému, hra je nenáročná na výkon a stiahnuť si ju môžete na takmer akékoľvek Android zariadenie. 7×7 je naozaj zábava, preto, ak hľadáte hru na zahnanie nudy, kliknite na odkaz nižšie a nainštalujte si tento titul. Na Google Play je dostupný bezplatne, a tak vám nič nebráni v jeho nainštalovaní. Príjemné hranie!

Verzia: 1.6.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6.0
Aktuálna cena: Zdarma

20.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+