MojAndroid

Len pred niekoľkými hodinami predstavila spoločnosť HTC na tlačovej konferencii v Londýne, novú vlajkovú loď s názvom One. Smartfón ponúka naozaj len to najlepšie z najnovších technológií, ako výkonný štvorjadrový procesor Snapdragon 600, grafický čip Adreno 320, 2GB pamäte RAM, či nový UltraPixel fotoaparát o ktorom sa dozviete viac v tomto článku. Avšak ako si poradí vo výkonnostných testoch oproti staršej, no stále aktuálnej konkurencii?

HTC One výsledok vykonnostných testov

Pretože sme nový procesor nemali možnosť vidieť v žiadnom zariadení, až doteraz sme nemali žiadnu predstavu o ponúkanom výkone. Len pred malou chvíľou sa totižto objavili výsledky výkonnostných testov smartfónu HTC One v populárnej aplikácii Quadrant. Nový One sa s počtom bodov cez 12 000 bodov dostal na prvú priečku s najvyšším skóre, aké sme doposiaľ videli. Treba však myslieť na to, že výsledky môžu byť mierne skreslené vďaka pred-produkčnému softvéru a môžu sa nakoniec ešte zvýšiť. Na obrázkoch nižšie môžete vidieť snímky obrazoviek v Quadrante, Pi, Sunspider Javascript benchmarku, Antutu, Browsermarku a Smartbench.

Nový Snapdragon 600 porazil všetkých svojich konkurentov s výnimkou SunSpider testu a Browsermarku. HTC One prekonal aj novú vlajkovú loď spoločnosti Sony a to v každom teste. Qualcomm má vo svojej ponuke ešte výkonnejší procesor Snapdragon 800, takže sme zvedaví, ktoré zariadenie bude poháňať.

Antutu
(vyššie je lepšie)

HTC OneAntutu

Benchmark Pi
(nižšie je lepšie)

HTC One benchmark Pi

Linpack
(vyššie je lepšie)

HTC One Linpack

Quadrant
(vyššie je lepšie)

HTC One Quadrant

Browsermark
(vyššie je lepšie)

HTC One browsermark

SunSpider
(nižšie je lepšie)

HTC One Sunspider

Zdroj: gsmarena,androidcommunity

20.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+