MojAndroid

Nie je tomu ani niekoľko dní, čo sme vás informovali o uniknutých snímkoch nového widgetu pre hlasového asistenta Google Now. Netrvalo dlho a Google sprístupnil novú verziu Google Search aj na Google Play, ktorá prináša práve spomínaný nový widget a niekoľko ďalších vylepšení. Google Now síce na Slovensku nie je oficiálne dostupný, no môžete ho začať používať zmenou systémového jazyka na angličtinu. Nový widget je k dispozícii pre všetky zariadenia s Androidom 4.1 Jelly Bean a vyšším.

Google Now 2 Google Now 1

Spolu s widgetom pridal Google aj niekoľko ďalších kariet, ktoré vylepšia používateľskú skúsenosť so službou. Google Now pridáva podporu vyhľadávania kino programov z Fandango, hodnotenia filmov z Rotten Tomatoes, informácie o predaji realít a ďalšie novinky. Väčšinu z nich pravdepodobne v našich končinách momentálne nevyužijete, no dúfame, že raz sa podobné novinky a hlavne Google Now v slovenčine dostanú aj k nám.

Zdroj: androidauthority

14.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+