MojAndroid

Britská spoločnosť Vertu je známa výrobou a distribúciou luxusných mobilných telefónov z prémiových materiálov, ktoré slúžia vyložene ako módne doplnky pre bohatých. V minulosti bola značka zameraná najmä na telefóny so systémom Symbian, no dnes sa objavili informácie, že spoločnosť vydala svoj prvý prepychový smartfón s naším obľúbeným Androidom, pod názvom Vertu Ti. Cena, ktorú zaplatíte za kvalitu týchto rozmerov je 7900 €.

vertu ti android luxusny smartfon

Na dnešné pomery sa síce nevyznačuje tým najlepším hardvérom, no materiály ktoré sú použité pri výrobe sa naozaj len tak nevidia. Namiesto plastov na ktoré sme všetci zvyknutí, telo smartfónu Verti Ti je vyrobené z odolného titánu a displej je chránený zafírovým kryštálom, ktorý je vďaka svojej tvrdosti takmer odolný voči poškriabaniu. Okrem toho tu nájdete aj malú porciu zlata, prípadne malý rubín na bočnom tlačidle. Napriek vonkajšej kvalite sa v útrobách skrýva len priemerný dvojjadrový procesor pracujúci na frekvencií 1.7 GHz, menší 3,7-palcový WVGA displej (800 × 480 pixelov), 8 MP zadná kamera s možnosťou natáčať videa v rozlíšení 1080p a predná 1,3 MP kamera. Vnútorná kapacita je výborných 64 GB a o rýchle pripojenie k dátovej sieti sa postará bezdrôtová technológia DC-HSDPA. Operačný systém Android je vo verzií 4.0 Ice Cream Sandwich.

Vertu Ti Android smartfon Vertu Ti Android smartfon

Ak sa predsa rozhodnete investovať 7900 eur za Vertu Ti, získate prístup k službe Vertu concierge, ktorá prináša prémiovú podporu v akejkoľvek situácii. Ak budete chcieť naplánovať svadbu, narodeninovú oslavu, prípadne požiadať svoju priateľku o ruku, podpora Vertu vám s tým určite pomôže. Smartfón je dostupný na domovskej stránke spoločnosti v rôznych variantoch, ktoré sa mierne odlišujú v materiáloch a farbách.

Zdroj:androidcentral

13.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+