MojAndroid

Nie je tomu ani jeden deň, čo sme vás informovali o možných novinkách, ktoré pre nás LG pripravuje na blížiacom sa veľtrhu MWC. Okrem inovovanej rady smartfónov Optimus L, však má LG pre nás pripravené aj ďalšie prekvapenie. Na kongrese mobilných technológií, by mal mať svoju premiéru nový model Optimusu G Pro, ktorého 5 palcovú verziu predstavil japonský mobilný operátor NTT DoCoMo ešte koncom januára. Optimus G Pro, ktorý bude s veľkou pravdepodobnosťou odhalený na MWC, má byť však vybavený displejom s uhlopriečkou až 5,5 palca.

IPS Displej Optimusu G Pro bude disponovať Full HD rozlíšením. Vo výbave nájdete tiež výkonný štvorjadrový procesor Snapdragon, taktovaný na 1,7GHz a 2GB RAM, či 13Mpix fotoaparát doplnený o prednú 2Mpix kameru, schopnú natáčať Full HD video. Vnútorná pamäť zariadenia má kapacitu 32GB a je rozšíriteľná prostredníctvom microSD kariet. Čím nás však Optimus G Pro skutočne potešil, je veľká batéria, ktorá má kapacitu až 3140 mAh. Parametrovo zaujme tiež prítomnosťou Slim portu, ktorý poslúži aj ako výstup pre zobrazenie obrazu na TV alebo monitore.

Akualizované 13.2.2013, (pôvodný článok bol publikovaný 7.2.2013):

Japonský mobilný operátor NTT DoCoMo potvrdzuje prostredníctvom svojej stránky existenciu novej vlajkovej lode spoločnosti LG, ktorá bude súčasťou jarnej ponuky zariadení. Rovnako potvrdzuje aj všetky parametre, ktoré unikli pred niekoľkými dňami a sú uvedené vyššie v článku.

Zdroj: gsmarena

13.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+