MojAndroid

Ak aj vás začína pohlcovať atmosféra sviatku zamilovaných, tak by ste si mali prečítať dnešnú časť Obednej prestávky. Venovať sa totižto budeme tematicky vytvorenej Android hre Where Is My Valentine, ktorá ja vlastne prerobeným titulom Where Is My Water, hry, ktorú si obľúbili milióny ľudí po celom svete.

wimv

Android hra Where Is My Valentine prináša perfektne tematicky spracovanú hru pre každého, kto má rád Valentína, alebo sa chce v tento čarovný deň iba zabaviť. Hlavní hrdinovia hry – krokodíl Swampy a vtákopysk Perry – vás prevedú 12 tematicky spracovanými levelmi, ktoré na vás čakajú bezplatne po stiahnutí. Vašou úlohou je k nim dopraviť vodu, aby sa mohli okúpať, pričom voda musí prejsť aj cez gumené kačičky, za ktoré zbierate body.

where-is-my-valentine-1  where-is-my-valentine-2  where-is-my-valentine-3

Celkovo na vás čaká niekoľko príjemných chvíľ strávených pri vašom Android smartfóne alebo tablete, ktoré si užijete vo valentínskej tematike. Môžete si ich nechať napríklad na Valentína a drobnosťou potešiť vašu drahú polovičku, prípadne sa môžete zahrať ešte pred týmto sviatkom a navodiť si jeho atmosféru. Nech sa už rozhodnete akokoľvek, hru Where Is My Valentine si môžete stiahnuť bezplatne pomocou nášho odkazu nižšie. Prajeme vám príjemné valentínske hranie! :-)

11.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+