MojAndroid

O HTC M7 sme v posledných dňoch či týždňoch písali nejedenkrát. Posledné správy, hovorili o použití revolučného fotoaparátu so špeciálnym snímačom a tiež o tom, že HTC sa potýka s nedostatočnými zásobami komponentov. Najnovšie informácie ohľadom vlajkovej lode spoločnosti, sa týkajú jej ceny a dostupnosti. Hoci zatiaľ nevieme povedať, kedy a za koľko sa bude em-sedmička predávať u nás, s určitou istotou vieme, že vo Francúzsku to bude už 8. marca a to za cenu 650€. K dispozícii budú dokonca modely v rôznych farbách.

Uniknutý obrázok, na ktorom môžeme vidieť cenu a dátum dostupnosti, pochádza od francúzskeho predajcu PhoneHouse. Okrem týchto údajov sú na ňom uvedené aj parametre telefónu, ktoré potvrdzujú predchádzajúce dohady. HTC M7, tak bude vybavený štvorjadrovým procesorom, 2GB RAM, 4,7 palcovým Full HD displejom, 32GB vnútornej pamäte s podporou microSD, 2300mAh batériou a tiež Androidom Jelly Bean s nadstavbou HTC Sense 5.0. Prítomný by mal byť aj spomínaný fotoparát, ktorý je na uniknutom dokumente stále uvádzaný ako 13 megapixelový, no malo by ísť o nový typ snímača s tromi samostatnými vrstvami – každá pre snímanie jednej z troch základných farieb. Novinkou na zozname špecifikácií je parameter uvádzaný ako “Double HP Techno Beats Audio”, čo má určite niečo dočinenia, so spomínanými vylepšeniami zvuku, ktoré pre nás HTC chystá v tomto roku.

Predstavenie HTC je už doslova za rohom. Ani nie o dva týždne, 19. februára, predstaví spoločnosť novú vlajkovú loď na tlačovej konferencii v Londýne. Tam sa dozvieme všetky podrobnosti, o ktorých vás budeme určite informovať.

Zdroj: Phonearena

7.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+