MojAndroid

Tomu, že Samsung vybaví Galaxy S IV 4,99 palcovým Super AMOLED displejom s Full HD rozlíšením, nasvedčujú aj najnovšie správy kórejského portálu ddaily. Samsung Display, údajne začne s masovou produkciou práve tohto typu displeja ešte tento mesiac. Začiatkom marca, by mali byť dodané prvé kusy, ktoré spoločnosť s veľkou pravdepodobnosťou použije práve vo svojej novej vlajkovej lodi pre rok 2013. Tá by mala byť podľa najnovších správ predstavená na tlačovej konferencii Samsungu, už 15. marca. Samsung Galaxy S IV by sa mal začať predávať už začiatkom apríla, čo potvrdil aj zdroj kórejského spravodajského portálu. Spustenie masovej výroby 5 palcového Super AMOLED displeja s Full HD rozlíšením, ešte v tomto mesiaci, by preto dávalo zmysel.

Zatiaľ nie je presne jasné, ako bude nový Galaxy S IV vyzerať. Na internete sa síce objavilo niekoľko rôznych fotografií a renderov, no ani jednému nemôžeme na 100% dôverovať. Podobne ako tomu bolo minulý rok, aj teraz sa Samsung snaží držať čo najviac informácií v tajnosti. Z uniknutých informácií však môžeme predpokladať, že bude vybavený novým osemjadrovým procesorom Exynos 5 Octa, grafikou Mali-T658 (8-Core), 2GB RAM, 13 Mpix fotoaparátom, 2 Mpix prednou kamerou s natáčaním 720p HD videa a operačným systémom Android 4.2.1 Jelly Bean.

Zdroj: Sammobile

6.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+