MojAndroid

Podobne ako iní výrobcovia, tak aj spoločnosť LG sa pripravuje na veľtrh MWC, kde by podľa najnovších informácií mala predstaviť nový rad smartfónov Optimus. Naznačuje tomu obrázok s textom “Nová séria bude odhalená“, ktorý spoločnosť publikovala na sociálnej sieti Facebook.

Aké novinky spoločnosť predstaví sa zatiaľ môžeme len domnievať. LG však s veľkou pravdepodobnosťou uvedie na veľtrhu nový LG Optimus G Pro, ktorý bol už 22. januára, predstavený japonským operátorom NTT DoCoMo. Smartfón s 5 palcovým Full displejom a štvorjadrovým procesorom Snapdragon S4 Pro, ako aj ďalšími výkonnými komponentami, tak bude mať svoju premiéru aj na európskom kontinente.

Na minuloročnom veľtrhu MWC, predstavil LG nový rad cenovo dostupných smartfónov Optimus L, ktorý pozostával z modelov Optimus L3, L5 a L7. Tie neskôr doplnil aj výkonnejší model s výborným pomerom cena/výkon, Optimus L9. Na tohtoročnom MWC by tak mohla spoločnosť predviesť inovované zariadenia z tejto rady, ktoré by v podobnej cenovej kategórii, mohli zaujať práve svojou výbavou a cenou. O tom, či si pre nás LG pripraví aj nejaké ďalšie prekvapenie, môžeme zatiaľ len špekulovať. Do začiatku MWC však stále zostávajú viac ako dva týždne, takže o nových zariadeniach spoločnosti pravdepodobne ešte budeme počuť.

Zdroj: phandroid

6.2.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+