MojAndroid

Na internete sa objavili uniknuté fotografie pripravovaného smartfónu Sony C5303 HuaShan, od japonskej spoločnosti Sony, ktorý sa zaradí do strednej triedy tohtoročného portfólia jej produktov. HuaShan by mal byť podľa dostupných špekulácií predstavený na tohtoročnom kongrese MWC. Smartfón disponuje podobným dizajnom, ako vlajková loď Xperia Z, hlavne čo sa týka okrúhleho tlačidla vypínania a tlačidiel na ovládanie hlasitosti.  Predpokladá sa, že tento vzhľad bude špecifický pre všetky nové zariadenia od Sony.

Sony C5303 HuaShan  Sony C5303 HuaShan

Podľa uniknutých benchmarkov bude C5303 HuaShan disponovať 4,3-palcovým HD displejom s rozlíšením 1280 x 720 pixelov, no softvérové tlačidla nepatrne zmenšia veľkosť na 1196 x 720 pixelov. Okrem toho bude vybavený SoC čipom Qualcomm MSM8960T s frekvenciou 1,7 GHz, ktorý je kompatibilný s čínskymi mobilnými sieťami, čo naznačuje, že tento konkrétny model bude dostupný len v danej krajine. Aký čip bude používaný pre európske krajiny zatiaľ nie je známe. Smartfón bude ďalej  pracovať pod systémom Android 4.1.2 Jelly Bean a jeho relatívne robustné telo naznačuje prítomnosť batérie s veľkou kapacitou.

Zdroj: phonearena

29.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+