MojAndroid

Prinášame vám výber desiatich aplikácií za posledný týždeň, ktoré sa objavili medzi novinkami a ktoré patria svojou populárnosťou na vrch rebríčka v Google Play.

 Temple Run 2 

Temple Run 2 od Imangy studios je pokračovanie populárnej hry, ktorá ponúka nádhernú novú grafiku, nové prostredie, nové prekážky a hlavne väčšiu opicu. Hra si zachovala pôvodné prostredie tradičného dažďového pralesa, no tentokrát začínate na vyššie položenom mieste, čo umožnilo vývojárom pridať novú prekážku v podobe skĺzania po lane. Novinkou je aj podzemná baňa, kde sa povozíte na vozíku. Vrátane základnej postavy, hra ponúka tentokrát aj ďalších troch hrdinov.

 

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

 LagFix (fstrim)

Aplikácia určená najmä pokročilejším používateľom. LagFix je určený pre všetkých tých, ktorí trpia slabším výkonom svojho Android smartfónu po niekoľkých týždňoch či mesiacoch používania. Ten je spôsobený najmä chybou pri tzv. trimovaní dát uložených vo vnútornej pamäte zariadenia. Postihnuté zariadenia by sa vďaka tejto aplikácii mali zbaviť tohto problému a získať tak pôvodnú rýchlosť systému, ako po prvom spustení. Pre funkčnosť aplikácie sa vyžaduje root zariadenia.

 

 Line Runner 2 (Free)

Pokračovanie úspešnej hry Line Runner prináša novú dávku zábavy s novými vymoženosťami, témami, postavičkami a zaujímavými obtiažnosťami. Bežte po rôznych tratiach, od jednoduchých až po tie najťažšie. Použiť môžete tiež rôzne nástroje ako štíť alebo magnet, k tomu, aby ste sa dostali čo najďalej a získali čo najviac bodov.

 

Verzia: 2.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.1
Aktuálna cena: Zdarma

 Super Hexagon

Návyková hra Super Hexagon od vývojára Terryho Cavanagha vás zaujme nielen svojim nekonvenčným gameplayom ale aj jednoduchou grafikou.  V tejto hre ste reprezentovaný malou šípkou, ktorú pomocou dotykov na ľavej a pravej strane displeja, otáčate okolo šesťuholníka v strede obrazovky. Vašou úlohou je vyhýbať sa nekonečnému náporu akýchsi čiar, ktoré sa s narastajúcou rýchlosťou pohybujú smerom k šesťuholníku a otáčajú sa okolo stredu, čo vás mierne hypnotizuje. (Super Hexagon: Ako sú na tom vaše reflexy ?)

 

Verzia: 1.0.8
Aktuálna cena: 2,69 €
Verzia: 1.0.8
Aktuálna cena: 2,69 €

 Galaxy Live Wallpaper

Živé pozadie pre váš smartfón, ktoré má tvar a podobu rotujúcej galaxie. Vybrať si môžete niekoľko farebných variantov, rýchlosť rotácie alebo tiež pohyb galaxie pri presúvaní sa medzi jednotlivými plochami Androidu.

 

Verzia: 1.1.8
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.8
Aktuálna cena: Zdarma

 RetroArch Android

RetroArch je nový emulátor, vďaka ktorému si budete môcť na svojom Androide zahrať populárne tituly známe z herných konzol ale aj počítačov. Aplikácia dokáže emulovať hry určené pre PlayStation 1, Nintendo, GameBoy, kultové hry zo série Doom a ďalšie.

 

 Ditalix Live Wallpaper Suite

Ditalix je novinka medzi živými pozadiami. Na ploche vášho Androide sa rozhýbu meniace sa mozaiky s pozadím, ktoré si sami zvolíte. Vybrať si môžete rôzne tvary, z ktorých sa bude mozaika skladať a tiež animáciu alebo ďalšie efekty. Pozadie je interaktívne, takže keď sa ho dotknete dôjde ku jeho zmene.

 

Verzia: 2.1.3.6.B39
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.1.3.6.B39
Aktuálna cena: Zdarma

 Snapseed

Ide o editor fotografií na vysokej úrovni niekde medzi aplikáciami Instagram a Photoshop Touch. Okrem bohatých fotografických filtrov v nej nájdete aj nástroje na automatickú opravu fotografií, rámy fotografií, či ďalšie farebné vylepšenia. Celkovo táto aplikácia ponúka množstvo možností, ako vylepšiť vaše fotografie a neskôr ich zdieľať na sociálne siete, alebo uložiť na pamäťovú kartu. Aplikácia Snapseed prináša okrem iného aj kompletnú implementáciu sociálnej siete Google+.

 

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

 Panorama – 360 (Free)

Aplikácia pre vytváranie panorám, ktorá v sebe spája aj vlastnú sociálnu sieť. Môžete tak prezerať zdieľané fotografie ostatných užívateľov a filtrovať obsah napríklad na najnovšie pridané fotografie, populárne fotografie alebo fotografie v blízkosti vašej aktuálnej polohy. Každý používateľ má vlastný profil, v ktorom sa zobrazujú jeho panorámy a ostatní ich, podobne ako na Twittri, môžu sledovať a odoberať. Samozrejmosťou je ale aj zdieľanie na sociálne siete Facebook a Twitter.

 

Verzia: 5.1.1
Aktuálna cena: Zdarma

 Super Jumping Finn

Graficky zaujímavo spracovaná hra, v ktorej bude vašou úlohou zachrániť princeznú pred zlým kráľom. Ten sa však ukrýva v ďalekom kráľovstve a jediným spôsobom ako sa tam Finn môže dostať, je nakopnutím. Vašou úlohou bude teda odkopnúť Finna čo najďalej a počas letu sa vyhýbať rôznym prekážkam.

 

26.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+