MojAndroid

Spoločnosť Google neustále pracuje na vývoji svojho populárneho prehliadača Chrome a len nedávno sme vás informovali o prístupe k jeho beta-verziám priamo z obchodu Google Play. Ako iste viete, panel pre zadávanie url zostáva počas prehliadania aktívny a zbytočne zaberá drahocenné miesto na obrazovke. Avšak používateľ portálu Reddit, menom smackel nedávno zverejnil informácie o tom, že Chrome Beta pre Android má zabudovaný skrytý režim full-screen prehliadania, čo je jedna z mála vecí, ktoré sme očakávali.

Chrome  beta

Predpokladáme, že režim full-screen prehliadania bude dostupný v najbližšej aktualizácií, no ak si ho chcete vyskúšať, nižšie nájdete veľmi jednoduchý postup, ako na to.

  1. Nainštalujte si poslednú verziu prehliadača Chrome Beta, napríklad z nášho widgetu na konci článku.
  2. Do adresného poľa vložte tag  ” chrome://flags/ ” , povoľte podporu WebGL a stlačte tlačidlo “Reštartovať teraz”
  3. Otvorte adresu http://www.chromeexperiments.com/detail/boids-and-buildings/?f=webgl a stlačte modré tlačidlo “Launch experiment”
  4. Stlačte tlačidlo “Run”, keď sa zobrazí ponuka
  5. Krátko po spustení animácie mesta stlačte na smartfóne tlačidlo napäť
Všimnite si, že odteraz po načítaní stránky sa horný panel automaticky skryje a vám zostane väčší priestor pre čítanie obsahu webu.
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Zdroj: androidcentral

26.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+