MojAndroid

Skype nepochybne patrí k najpopulárnejším spôsobom komunikácie dneška. Okrem toho, že je dostupný pre všetky hlavne platformy ako Windows, Mac OS X či Linux, môžete si ho nainštalovať aj na tabletoch a smartfónoch s Androidom. Aplikácia samozrejme nie je úplne bez chýb a autori sa ju snažia stále vylepšovať. Najnovšie bola vylepšená podpora pre tablety, ktorá vylepšuje používateľskú skúsenosť pri volaní. Predchádzajúce verzie Skypu umožňovali volania len pri otočení tabletu na šírku. Po update si však svoj tablet môžete otočiť už ľubovoľným smerom. Nevýhodou je to, že zvyšok používateľského prostredia je stále zobrazený v landscape režime, čo je najmä pri menších 7 palcových tabletoch trochu škoda.

Aplikácia Skype pre Android v najnovšej verzii tiež opravuje ďalšie chyby a vylepšuje výkon pri jej používaní. Update si samozrejme môžete zadarmo stiahnuť z Google Play Store. Ak ste tak ešte nespravili, tak môžete pre jeho inštaláciu použiť náš widget.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

25.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+