MojAndroid

Len pred pár dňami sa na Google Play Store dostala veľmi zaujímavá hra od nezávislého vývojára s menom Eyad Khader. Moonlight Runner je síce ešte stále vo vývoji, no ako samotný autor poznamenal, každý týždeň pribudne jeden nový level, takže sa máte na čo tešiť. Všetky ostatné funkcie a vlastnosti tejto hry sú dostupné už teraz, preto sme sa rozhodli, že vám ju predstavíme v našej Obednej prestávke.

Moonlight Runner je veľmi zaujímavá hra na štýl Limbo, hry, ktorú môžete poznať z vašich PC. Čo nás veľmi teší, je fakt, že Moonlight Runner nie je vytvorený len v prevedení bielo-čiernej, ako je vyrobená už spomínaná PC hra. Tešiť sa tak môžete na veľmi pekne spracovanú grafiku s množstvom farieb, ktoré vás upútajú už po prvom pohľade. Túto hru by sme pokojne mohli nazvať aj umeleckým dielom.

  

  

Android hra Moonlight Runner je veľmi jednoduchá. Vašou úlohou je dostať sa v hre čo najďalej, pričom po ceste zbierate rôzne veci ako zlaté chrobáky a pritom sa musíte vyhýbať svojim nepriateľom a hľadať skryté cesty, ktoré vám uľahčia váš progres. Po dotyku s  displejom vyskočíte, čím sa vyhnete prekážkam a nepriateľom. Niečo na spôsob Temple Run.

Ak sa vám hra Moonlight Runner zapáčila, môžete si ju zakúpiť na Google Play Store. Zaplatíte za ňu iba 70 centov, čo pri uvedomení si faktu, že každý týždeň pribudne jeden nový level, nie je vôbec veľa. Ak ste si túto hru zakúpili, napíšte nám do komentárov, ako sa vám páči a čo na nej oceňujete najviac.

25.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+