MojAndroid

Smartfón určený pre začiatočníkov alebo nenáročných používateľov, predstavila v Taiwane spoločnosť HTC. Novinka s názvom HTC Desire U má byť nástupcom low-endového Desire C, ktorého cena u nás začína na 154€. Smartfón je poháňaný jednojadrovým procesorom a k dispozícii má aj 512 MB operačnej pamäte RAM. Poteší prítomnosť 5Mpix fotoaparátu a dostatočne veľkého displeja s uhlopriečkou 4 palce a rozlíšením 480×800 bodov. S telefónom získate 4GB vnútornej pamäte rozšíriteľnej prostredníctvom microSD, ktorá poslúži na ukladanie fotografií, videa či iných dát.

HTC Desire U bude tiež vybavený technológiami Beats Audio a batériou o kapacite 1650mAh. Operačným systémom je Android vo verzii 4.0 Ice Cream Sandwich, ktorý je doplnený o používateľskú nadstavbu Sense 4.0. Telefón sa svojimi parametrami a dizajnom podobá na HTC Desire X, ktorého recenziu si môžete prečítať tu => Recenzia | HTC Desire X | Elegán do každého vrecka [TIP REDAKCIE]. Keby nepoužilo HTC slabší procesor, tak by išlo v podstate o dva identické modely. Desire U sa má v Taiwane predávať za 275$, čo je po prepočte 212€.

Zdroj: GSMarena

25.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+