MojAndroid

Spoločnosť Acer predstavila nový smartfón s označením Liquid E1, ktorý sa zaradí do strednej triedy mobilných telefónov na trhu.  Liquid E1 poháňa dvojjadrový procesor taktovaný na frekvenciu 1 GHz a  pamäť RAM o veľkosti 1GB . Je vybavený veľkým 4,5-palcovým dislejom s rozlíšením qHD (960 x 540 pixelov), 4GB vnútornou pamäťou s možnosťou rozšírenia prostredníctvom microSD slotu, priemernou 5MP zadnou kamerou, prednou 0,3 MP a relatívne slabou batériou s kapacitou 1760 mAh. Acer tvrdí, že batéria by mala smartfón poháňať počas 8 hodín nepretržitého hovoru a približne 400 hodín v pohotovostnom režime. Liquid E1 beží na operačnom systéme Android Jelly Bean vo verzii 4.1.1.

Acer Liquid E1

Spoločnosť zatiaľ neinformovala o cene ani o tom, kde sa bude nový model smartfónu predávať. Podrobnejšie informácie by sme však mohli získať na veľtrhu MWC, ktorý sa koná v Barcelone koncom februára.

Zdroj: eurodroid

25.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+