MojAndroid

Máte radi obtiažne akčné hry, ktoré vás nútia prekonať nejaký limit, aby ste sa dostali do novej úrovne ? Presne toto ponúka hra Super Hexagon od vývojára Terryho Cavanagha. V tejto hre ste reprezentovaný malou šípkou, ktorú pomocou dotykov na ľavej a pravej strane displeja, otáčate okolo šesťuholníka v strede obrazovky. Vašou úlohou je vyhýbať sa nekonečnému náporu akýchsi čiar, ktoré sa s narastajúcou rýchlosťou pohybujú smerom k šesťuholníku a otáčajú sa okolo stredu, čo vás mierne hypnotizuje. Možno to znie veľmi jednoducho, no aby ste prešli jednotlivé úrovne, budete potrebovať veľmi pevné nervy, rýchle prsty a silnú koncentráciu.

Super Hexagon android

Táto hra nie je pre občasných hráčov, ktorý chcú zabiť čas a preklikať sa jednotlivými levelmi na najľahšej úrovni. V Super Hexagone totižto začínate na úrovni Hard, ktorá je sama o sebe brutálne ťažká, nehovoriac o ďalších úrovniach Harder a Hardest. Každá úroveň má hranice. Začínate tým, že musíte prežiť 5 sekúnd, potom 10, 30 a končíte jednou minútou.  Po tom, čo prejdete jednu obtiažnosť, otvorí sa vám ešte ťažšia úroveň, takže o zábavu budete mať postarané. Ak sa vám to podarí, máte naše uznanie.

Táto hra je neuveriteľne návyková, hlavne keď už ste v “aréne”. Ženský hlas, ktorý komentuje priebeh hry ani nestačí dopovedať “Game Over” a vy už hráte odznova. Hra je dokonca tak rýchla, že sa ani nestihnete rozhnevať, keď do vás narazí čiara po desiatich sekundách. V redakcii je náš rekord zatiaľ 10,33 sekundy, takže sme zvedaví, komu z vás sa podarí prekonať tretiu hranicu 15 sekúnd.  Aplikácia je univerzálna a môžete si ju zakúpiť na Android zariadenia s verziou 2.2 a vyššou.

Autor upozorňuje, že po dlhom testovaní na širokej škále zariadení sa mu nepodarilo odstrániť lagovanie na tablete Nexus 7. Pôvodne vylúčil toto zariadenie z predaja, no po niekoľkých žiadostiach používateľov sa opäť rozhodol hru sprístupniť. My sme hru skúšali aj na tomto zariadení a fungovala bezproblémovo.

Verzia: 1.0.8
Aktuálna cena: 2,69 €
Verzia: 1.0.8
Aktuálna cena: 2,69 €

24.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+