MojAndroid

Využívate služby sťahovacieho portálu Hellshare? Ak áno, tak určite poznáte aj k nej patriaci vyhľadávač “stiahnito”, ktorý slúži pre vyhľadávanie súborov uložených práve na serveroch tohto file hostingu. Sťahovanie si teraz môžete značne uľahčiť vďaka rovnomennej aplikácii Stiahnito.sk, ktorá je zadarmo dostupná na Google Play.

  

Aplikácia je veľmi jednoduchá, no ponúka niekoľko užitočných funkcií. Okrem možnosti registrácie v službe, môžete aplikáciu využiť na vyhľadávanie a sťahovanie súborov do mobilu alebo na diaľku do počítača. Pre funkčnosť druhej menovanej možnosti si však budete musieť doinštalovať klienta pre váš operačný systém, ktorého môžete stiahnuť zo stránok stiahnito.sk. Podporované sú operačné systémy Windows, Mac OS X a Linux.

PC klient pre sťahovanie a vyhľadávanie z Hellshare

Priamo z aplikácie si môžete tiež dobiť kredit alebo sledovať frontu sťahovania na počítači. Výsledky vyhľadávania je možné zoradiť podľa relevancie, názvu, veľkosti alebo dátumu uloženia. V aplikácii nám chýbala možnosť pridať súbory do fronty na neskoršie stiahnutie.

Na Google Play Store nájdete aj ďalšiu aplikáciu od rovnakého vývojára s názvom Hellspy.cz , ktorá ponúka rovnakú funkcionalitu ako Stiahnito.sk.

24.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+