MojAndroid

Každým rokom sa technológie a výrobné procesy hardvéru pre mobilné zariadenia zlepšujú, čo otvára nové možnosti nielen pre výrobcov, ale aj vývojárov aplikácií a hier. Ak by sme si mali porovnať grafiku herných titulov v dobách keď Android len začínal a dnes, určite budete súhlasiť, že by sme videli obrovský krok vpred. Herné štúdio Unigine dokonca prisľúbilo, že so svojou novou námornou stratégiou Oil Rush, ešte viac zvýši latku. Táto je momentálne dostupná len pre PC cez Steam, no Unigine dnes prostredníctvom tlačovej správy oznámilo prechod aj na platformu Android.

Oil Rush pre Android

Oil Rush je strategická hra, ktorej dej prebieha v post apokaliptickom svete, kde sa stala ropa najcennejším platidlom a ľudia sú ochotný pre ňu aj zabíjať (čo nie je ďaleko od pravdy ani v súčasnosti). Vašou úlohou je získať kontrolu nad ropnými poliami, ochraňovať ich pred konkurenciou, budovať a vylepšovať vlastnú základňu a vojsko. Ako môžete vidieť na videu nižšie, grafika tejto hry je naozaj vynikajúca a očakáva sa, že na platforme Android bude patriť k špičke. To sa však odrazilo na obmedzenosti titulu. Oil Rush bude totižto dostupný len pre vybrané zariadenia so Snapdragon S4 procesormi: MSM8960, APQ8064 a MPQ8064.

Takže ak nemáte procesor Snapdragon S4, nebudete si tento titul môcť zahrať. Pre všetkých ostatných, Oil Rush ponúkne vynikajúcu hrateľnosť, príbeh a grafické spracovanie, takže sa máme na čo tešiť. Herné štúdio zatiaľ neprezradilo presný dátum uvedenia hry na Google Play, no my vás samozrejme budeme informovať.

Zdroj: AndroidAuthority

24.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+