MojAndroid

Všetci sme boli v očakávaní, že HTC predstaví svoju najnovšiu vlajkovú loď na veľtrhu MWC v Barcelone, no nakoniec by to mohlo byť o týždeň skôr. Informácia pochádza od talianskeho špecialistu na webový marketing a PR, ktorý na svojom Twitter učte uvádza, že HTC M7 bude predstavený už 19. februára na samostatnej akcii v Londýne. Zdroj informácie nechcel prezradiť, no podotkol, že po dlhoročnom pôsobení vo svojom obore má svoje konexie.

Špekulácie o HTC M7 sú na dennom poriadku. Nedávno sa objavil prvý render tohto smartfónu vrátane jeho živých fotografií. Poznáme už aj jeho technické parametre, ktoré by mali zahŕňať výkonný štvorjadrový procesor Snapdragon S4 Pro s taktom 1,7GHz, 2GB RAM, 32GB vnútornú pamäť a 4,7 palcový Full HD displej. Chýbať by nemala ani batéria s kapacitou 2300mAh, 12Mpix fotoaparát, predná 2Mpix kamera a samozrejme Android 4.1 Jelly Bean s najnovšou verziou používateľskej nadstavby HTC Sense 5. Cena HTC M7 sa má údajne pohybovať na úrovni 500$.

Spoločnosť zatiaľ nezačala s rozposielaním žiadnych pozvánok, takže sa môžeme len dohadovať o tom, či je vyššie uvedený dátum pravdivý. Každopádne, túto informáciu by sme sa s blížiacim začiatkom MWC mali dozvedieť už čoskoro.

Zdroj: androidcommunity

24.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+