MojAndroid

Ak aj vy máte radi hry náročnejšie na logiku, tak by ste si mali rozhodne prečítať dnešnú časť nášho pravidelného seriálu Obedná prestávka. Venovať sa totižto budeme veľmi pekne spracovanej hre Transact Puzzle od slovenského vývojárskeho štúdia Android-AZ.

Transact Puzzle je veľmi dobre spracovaná logická hra pre Android. Spája v sebe klasiku v podobe puzzle hier a prináša k nej veľkú dávku logiky, čo poteší najmä tých, čo si na logicky náročnejšie úlohy potrpia. Celá hra je napriek všetkému veľmi jednoducho pochopiteľná a vašou úlohou v nej je spojiť viacero kociek s rôznym počtom bodiek do jednej, celistvej kocky s 3×3 bodmi. Body pritom do seba musia zapadnúť, musia mať rovnakú farbu a do seba zapojíte len kocky vzdialené maximálne o jedno políčko. K dispozícii je aj niekoľko špeciálnych políčok, ktoré vám danú kocku pootočia, ofarbia alebo v nej posunú bodky o jeden riadok, či stĺpec. Hoci sa to zdá byť jednoduché, už po pár leveloch prídete na to, že ide o naozaj prepracovaný herný titul.

    

Android hra Transact Puzzle prináša bezplatnú verziu s niekoľkými levelmi, kde si môžete vyskúšať, ako samotná hra funguje a o čo v nej vlastne ide. Keď tieto levely prejdete, môžete si zakúpiť plnú verziu za 1,50€, v ktorej nájdete stovky ďalších levelov, ktoré čakajú na to, kým ich nevyriešite. Nám sa hra celkovo veľmi páčila, okrem chytľavého herného princípu ponúka aj kvalitné spracovanie po všetkých stránkach. Rozhodne stojí aspoň za vyskúšanie, nikdy neviete, kedy sa vo vás tá logika prebudí ;-)

     

Ak sa vám slovenská Android hra Transact Puzzle zapáčila, stiahnite si ju do svojho Android zariadenia pomocou nášho widgetu na Google Play Store nižšie. Po vyskúšaní bezplatnej verzie si môžete priamo na Google Play zakúpiť jej plnú verziu, prípadne si môžete platenú verziu zakúpiť cez už nainštalovanú bezplatnú hru. Na záver vám prajeme už len veľa zábavy a príjemné hranie!

Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: 1.0
Aktuálna cena: 38,46 €
Verzia: 1.0
Aktuálna cena: 38,46 €

23.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+