MojAndroid

Všetky informácie, ktoré v danom momente boli dostupné o záhadnom smartfóne z produkcie spoločnosti Google sme rozoberali v našej téme týždňa Google xPhone je obrana proti Samsungu, nie konkurencia pre iPhone. Len nedávno sa objavili nové informácie, podľa ktorých bude nová vlajková loď už v základe ponúkať ďalšiu verziu systému Android 5.0 Key Lime Pie a bude vybavená veľkým 5-palcovým displejom.

Motorola X

V tomto čase sa zatiaľ nevie, ako bude nazvaný, no nebude to Nexus 5 a nebude vystupovať ani pod značkou Droid. Nech mu Google alebo Motorola hovorí ako chce, zdá sa, že bude disponovať displejom s uhlopriečkou 5-palcov, ktorý bude osadený v tele bez okrajov, takže displej bude zaberať takmer celú prednú stranu. Informácie ďalej naznačujú, že X Phone bude predstavený v máji, počas developerskej konferencie Google I/O, čo sa dalo predpokladať. X Phone alebo tiež Motorolu X by mohol začať predávať americký operátor Verizon údajne už 8. júla za cenu 299$ bez kontraktu.

Pôvodná správa obsahuje aj zmienku o tom, že Motorola pracuje na vlastnej nadstavbe pre Android a niektorých špecifických softvérových vylepšeniach. Nie sme si istý či by Google pristúpil k podobným rozhodnutiam. Predsa aj Nexus zariadenia vychádzajú z výroby s predinštalovanou základnou verziou Androidu, bez akýchkoľvek iných úprav. Každopádne, po množstve zaujímavých smartfónoch predstavených na CES, bude mať X Phone veľmi silnú konkurenciu. Upozorňujeme, že zdroj nie je veľmi dôveryhodný a tieto správy považujeme za dohady.

Zdroj: droidforums

22.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+