MojAndroid

Nový tablet spoločnosti bol oficiálne predstavený na včerajšej tlačovej konferencii japonského operátora NTT DoCoMo. Novinka chce zaujať predovšetkým svojim dizajnom, ktorý ide ruka v ruke s novo predstavenou Xperiou Z. Xperia Tablet Z navyše disponuje telom s hrúbkou len 6,9 mm a hmotnosťou 495g, čo z neho robí najtenší a zároveň aj najľahší 10 palcový tablet na svete. Tlačové fotografie zariadenia ste mohli vidieť už včera, no dnes vám prinášame prvé živé fotografie a video, ktoré vznikli zásluhou portálu Verge.

Niečo o Sony Xperia Tablet Z:

Sony Xperia Tablet Z je vybavený 10,1 palcovým  Full HD displejom s rozlíšením 1920×1200 pixelov, ktorého obraz je podobne ako aj pri iných produktoch spoločnosti vylepšený Bravia Enginom. Sony sa pri najnovších produktoch chváli aj odolnosťou proti vode a prachu a výnimkou nie je ani nový Xperia tablet. Novinka ďalej disponuje štvorjadrovým procesorom Snapdragon S4 Pro s taktom 1,5GHz, 2GB operačnej pamäte RAM, 32GB internou pamäťou, microSD slotom a 8Mpix fotoaparátom. Nechýba ani batéria s kapacitou 6000 mAh a podpora Wi-Fi, LTE, či NFC. Operačným systémom je Android 4.1 Jelly Bean, ktorý dopĺňa používateľská nadstavba TimeScape v najnovšej verzii.

Ďalšie fotografie  môžete nájsť na stránkach portálu Verge.

22.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+