MojAndroid

Patríte medzi milovníkov tradičného piva a hľadáte miesto, kde si ho môžete vychutnať dobré a čerstvé ? V tomto prípade vám pomôže Android aplikácia Česko-Slovenské pivovary, od českého vývojárskeho štúdia MobileSoft. Ako ste sa z názvu iste dovtípili, aplikácia ponúka prehľadné zobrazenie a informácie o všetkých pivovarov v Českej republike a na Slovensku.

Česko-Slovenské pivovary

Užívateľské prostredie aplikácie je veľmi jednoduché a po prvom spustení sa ihneď zobrazí mapa, na ktorej sú vyznačené české a slovenské pivovary. Kliknutím na jednu zo značiek sa otvorí nový pohľad, ktorý zobrazuje základné informácie o pivovare, ako názov a logo pivovaru, jeho adresu a kontakt, používateľské hodnotenie, možnosť zobrazia na mape a získanie trasy. V hornej ponuke nechýbajú tlačidlá pre zdieľanie, možnosť označiť si pivovar ako obľúbený (na mape označený zelenou farbou) alebo tlačidlo pre pridanie hodnotenia.

Aplikácia Česko-Slovenské pivovary je veľmi skromná, no ponúka presne to, čo by od nej človek očakával. Avšak vývojári by mohli v budúcnosti zahrnúť podrobnejšie informácie z webových stránok jednotlivých pivovarov, zoznam všetkých pivovarov, ktorý by sa dal filtrovať podľa kraja, prípadne ďalšie sociálne funkcie.

Verzia: 3.1.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.1.0
Aktuálna cena: Zdarma

22.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+