MojAndroid

Google sa dostal na prvé miesto najlepších zamestnávateľov. Vyplýva to z rebríčka zahraničného magazínu Fortune, v ktorom sa nachádza 100 najlepších zamestnávateľov z USA. Zaujímavosťou je, že do TOP 100 sa nedostal Apple a Microsoft sa umiestnil ďaleko za Google, až na 75 mieste.

Rebríček je zostavovaný na základe spokojnosti zamestnancov a nie je výsledkom finančných úspechov alebo bohatstva spoločností. Viac ako 34-tisíc ľudí pracujúcich pre Google patrí medzi najšťastnejších zamestnancov v USA. Spoločnosť sa v poradí už štvrtýkrát nestala najlepším zamestnávateľom len tak a okrem iného vďačí tomu napríklad aj 100-tisíc hodinám dotovaných masáži, či vianočným darčekom, ktoré si mohli zamestnanci sami vybrať.  V tomto roku by mali byť novinkou tri nové wellness centrá a 7 akrový športový areál, ktorý zahŕňa vlastné hokejové ihrisko, ihriská pre basketbal a veľa ďalších aktivít.

Na Slovensku nie je výnimkou, že najviac láka práca práve pre Google. Vyplýva to z rebríčka Najatraktívnejších zamestnávateľov za rok 2012, ktorý vytvorila spoločnosť Profesia v spolupráci s mesačníkom Forbes na základe odpovedí viac ako 5000 respondentov.

Zdroj: androidauthority, tvnoviny.sk

21.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+