MojAndroid

Asus MeMO Pad 10 bude novým 10 palcovým tabletom spoločnosti, ktorý pravdepodobne už čoskoro nahradí súčasný model Transformer Pad 300. Hoci sme o ňom informovali už minulý týždeň, dnes sa objavilo niekoľko ďalších technických podrobností a na Youtube si môžeme dokonca pozrieť aj prvé video s týmto tabletom.

Asus MeMO Pad 10 je poháňaný štvorjadrovým procesorom NVIDIA Tegra 3, ktorému sekunduje 1GB operačnej pamäte RAM. Vo výbave nechýba 10,1 palcový IPS displej s rozlíšením 1280×800 bodov, 16GB vnútornej pamäte rozšíriteľnej pomocou microSD a tiež 5Mpix fotoaparát, či 1,2Mpix predná kamera. Tablet váži 580 gramov a jeho hrúbka dosahuje 10,5 mm. V tele je zabudovaná batéria, ktorá má zabezpečiť 8,5 hodinovú dobu prevádzky. Operačným systémom je Android 4.1 Jelly Bean doplnený o používateľskú nadstavbu spoločnosti Asus, ktorej súčasťou je aj 3GB dátový priestor na asuswebstorage.com.

 

Tablet spoločnosti sa bude predávať v dvoch verziách, WiFi a WiFi+3G, pričom cena najlacnejšieho modelu by sa mala pohybovať na úrovni 300€. Asus zatiaľ o novom tablete  neinformoval, no predpokladáme, že oficiálne predstavenie by mohlo prísť už čoskoro. Najneskôr však na veľtrhu MWC 2013.

Zdroj: phonearena

21.1.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+