MojAndroid

Koniec roka sa blíži, a tak sme si pre vás pripravili výber tých najlepších hier za posledných 12 mesiacov. Snažili sme sa vyberať hry z každej kategórie, pričom sme dbali hlavne na hodnotenie používateľov, počet stiahnutí a celkový dojem, ktorý na nás hra počas roka urobila. Tu je náš zoznam:

Dead Trigger

Akčná strieľačka so zombie motívom od českého herného štúdia Madfinger Games medzi top 10 hrami z tohto roka nesmie určite chýbať. Výborne spracovaný herný titul s nápadom, perfektným spracovaním, 3D grafikou a intuitívnym ovládaním zaujal nejedného hráča a určite potešil všetkých, ktorí majú radi hry tohto typu. Českých vývojárov musíme za ich usilovnosť a kvalitu určite pochváliť a dúfame, že budú aj v budúcnosti vytvárať rovnako kvalitné herné tituly.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Granny Smith

Výborná a zábavná Android hra Granny Smith si tento rok získala takisto veľké množstvo fanúšikov. Babička, ktorá naháňa na kolieskových korčuliach zlodeja a hádže po ňom jablká, či ho bije palicou – to je motív, ktorý sa ľuďom veľmi zapáčil. Potešilo samozrejme aj veľmi kvalitné spracovanie a ovládanie, ktoré zvládne aj malé dieťa. Výborná práca, Mediocre.

Verzia: 1.3.5
Aktuálna cena: 2,09 €
Verzia: 1.3.5
Aktuálna cena: 2,09 €

Angry Birds: Star Wars

Angry Birds sú na trhu už dlhšiu dobu, no časť s názvom Star Wars zožala úspech už po niekoľkých hodinách. Spojením jednej z najznámejších hier na svete s filmom, ktorý poznajú celé generácie jednoducho spoločnosti Rovio Mobile vyšlo, čo sa odrazilo aj na počte stiahnutí a hodnotení od používateľov. Luke Skywalker ako nahnevaný vták, ktorý laserovým mečom ničí zlé, zelené prasiatka – to je hra, ktorá by vám určite nemala v repertoári chýbať!

Verzia: 1.5.11
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5.11
Aktuálna cena: Zdarma

Temple Run

Jednoduchá skákačka, ktorá nemá koniec, jednoduchá grafika, ovládanie gestami a akcelerometrom. Tak by sme zrejme v skratke opísali hru Temple Run, ktorá sa takisto dostala do nášho výberu top 10 hier za posledný rok. Titul, ktorý všetci dlho očakávali nakoniec nesklamal a prekvapil svojou jednoduchosťou, ktorá z neho nakoniec spravila hernú pecku, ktorú hrá každý.

Verzia: 1.6.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6.4
Aktuálna cena: Zdarma

Stick Tennis

Pre fanúšikov športov sme vybrali herný titul Stick Tennis. Ide o jeden z najlepšie spracovaných tenisov na zariadenia s operačným systémom Android vôbec, hlavne kvôli ovládaniu, ktoré je nezvyčajne intuitívne a ľahko návykové. Veľmi poteší aj krásna grafika a zvuky, ktoré hru dokonale dotvárajú. Oceňujeme aj neustále sa stupňujúce nároky na hráča a herný systém, na ktorom je táto hra založená. Keď ju prejdete, bude z vás druhý Rafael Nadal!

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Bad Piggies

Medzi najlepšie hry za posledný rok sme zaradili aj titul Bad Piggies. Hoci ide o hru podobnú s titulmi Angry Birds, prináša opačný pohľad na vec a fyzikálne založený princíp, ktorý rozhodne stojí za to. Hra Bad Piggies poctivo potrápi vaše mozgové závity a vďaka obrovskému počtu levelov ju môžete hrať dookola niekoľko hodín bez toho, aby ste sa nudili. Je čas pozrieť sa na vec zo strany prasiat!

Verzia: 2.3.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.3.3
Aktuálna cena: Zdarma

Asphalt 7: Heat

Ak máte radi pretekárske autá a zvuk vyladených výfukov, tak ste určite už hrali aj Asphalt 7: Heat. Ide totižto o jednu z najlepšie spracovaných závodných hier na Android, ktorá prišla na trh tento rok. Okrem premakanej grafiky ponúka ďalšie pokračovanie hry Asphalt aj nové levely a autá, samozrejme nechýbajú ani kvalitné soundtracky, fajn ovládanie a  plné vrece pretekov, ktoré vás zamestná na dlhú dobu.

Subway Surfers

Titul známy z iOS zavítal tento rok aj na zariadenia s OS Android, kde samozrejme zožal takisto veľký úspech. Vašou úlohou v tejto hre je utiecť pred strážnikom vlakov, ktoré sa snažíte “skrášliť” farebným sprejom. Popri tom, ako sa vyhýbate vlakom a strážnikovi, zbierate aj mince a rôzne vylepšenia, ktoré vám pomôžu dostať sa čo najďalej v hre, ktorá takisto nemá definovaný koniec. Vyhráva jednoducho ten, kto zabehne najďalej.

Verzia: 1.85.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.85.0
Aktuálna cena: Zdarma

Minecraft Pocket Edition

Hoci Minecraft prišiel na zariadenia s OS Android ešte na konci roku 2011, v roku 2012 si získal obrovské množstvo fanúšikov v rôznych vekových kategóriách. Ide o naozaj perfektný herný titul, ktorý sa preslávil hlavne na PC. Vašou úlohou je vybudovať vlastný svet z ničoho, len s použitím rôznych kociek, ktoré môžete napríklad ešte aj kombinovať. Hre Minecraft v tomto roku podľahol nejeden hráč, a preto sa aj ona ocitla v našom výbere toho najlepšieho za posledný rok.

Verzia: Rôzne
Pôvodná cena: 5,49 €
Aktuálna cena: 6,99 €
Verzia: Rôzne
Pôvodná cena: 5,49 €
Aktuálna cena: 6,99 €

Zenonia 5

Z kategórie RPG sme vybrali hru Zenonia 5. Ide už o piate pokračovanie veľmi obľúbeného RPG titulu, ktorý sa preslávil po celom svete vďaka svojmu prepracovanému hernému engine-u a kreslenej grafike, ktorá si získala množstvo hráčov. Hra okrem iného zaujme aj viacerými hernými módmi, hrať môžete napríklad aj s priateľmi v PvP móde cez internet. Internet je pre túto hru nevyhnutný, čo je trochu škoda, pretože si hru neužijete na cestách, pokiaľ nemáte predplatený bohatší dátový paušál u operátora.

Verzia: 1.2.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.7
Aktuálna cena: Zdarma

Ktoré Android hry by nemali v našom zozname podľa vás chýbať? Podeľte sa s nami o váš zoznam top 10 hier v komentároch pod týmto článkom!

28.12.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+