MojAndroid

Rockstar Games je herné štúdio svetového formátu, ktoré sa medzi hráčmi preslávilo hlavne vďaka titulu Grand Theft Auto. Po predstavení GTA 3 prinášajú autori v spolupráci so štúdiom War Drum pokračovanie tohto úspešného titulu – Grand Theft Auto: Vice City. Stiahnuť si ho môžete už aj na Google Play Store, hra podporuje zariadenia s OS Android 2.3 a vyššie a na jej nainštalovanie si pripravte 1,5 GB miesta vo vašej pamäti.

Príbeh hry sa odohráva v 80-tych rokoch 20-teho storočia v meste Vice City, blízko Miami na Floride. Vaša úloha v tejto hre je veľmi jednoduchá – kradnúť, mlátiť, zabíjať a plniť misie. Za všetko získate peniaze, za ktoré si môžete nakúpiť napríklad nové zbrane, no časom sa určite objaví aj zbierka cheat-ov, ktorá vám s prechádzaním hry značne pomôže. Rockstar Games a War Drum štúdio prinášajú vylepšené grafické spracovanie a ovládanie, tešiť sa môžete aj na prepracované efekty v hre a na podporu pre externé herné ovládače.

   

  

Ak sa vám hra GTA: Vice City zapáčila, môžete si ju zakúpiť na Google Play Store. Cena tejto hry nie je síce nízka, no fanúšikovia starej dobrej klasiky určite ani na sekundu nezaváhajú a túto hru si zakúpia.

Aktualizácia 16:45

Rockstar Games a War Drum Studio hru GTA: Vice City stiahli z Google Play Store a nainštalovať sa dá už len z neoficiálnych zdrojov. Dôvodom tohto kroku bolo veľké množstvo chýb a nekompatibilita s veľkým množstvom zariadení. O nových informáciách vás budeme informovať hneď, ako sa k nim dostaneme.

Aktualizácia 12.12 (Pôvodný článok bol publikovaný 6.12):

GTA: Vice City je po oprave chýb opäť dostupný na stiahnutie z Google Play.

Verzia: 1.07
Aktuálna cena: 149,99 €
Verzia: 1.07
Aktuálna cena: 149,99 €

12.12.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+