MojAndroid

Airdroid je populárny správca vášho smartfónu či tabletu, ktorý umožňuje správu zariadenia priamo z internetového prehliadača. Stačí aby ste si Airdroid nainštalovali na svojom Androide a zadali do prehliadača správnu adresu. Po overení prístupu môžete napríklad prenášať súbory, odosielať SMS, prehrávať hudbu alebo vytvárať screenshoty obrazovky. Ide o skutočne komplexný nástroj, ktorý si vyslúžil už viacero ocenení a veľkej obľube sa teší aj medzi používateľmi – doteraz bol nainštalovaný už na viac ako 5 miliónov zariadení a hodnotenie 4,8 hviezdičkami tiež hovorí samo za seba.

Vývojári sa však snažia Airdroid neustále vylepšovať a zdá sa, že si pre nás pripravili novú verziu v podobe Airdroid 2. Tá je zatiaľ prístupná len ako beta verzia na pozvánky, takže ak chcete skúsiť šťastie a vyskúšať ju medzi prvými, skúste sa zaregistrovať. Testovanie beta verzie má prebiehať po dobu troch mesiacov. Po uplynutí tejto doby a vyladení všetkých nedostatkov, ju vývojári sprístupnia pre všetkých.

Čo nové Airdroid 2 prináša? Jedinou potvrdenou funkciou je možnosť vytvoriť si konto a prihlásiť sa k svojmu Android telefónu, či tabletu odkiaľkoľvek. Ak ste si náhodou zabudli svoj smartfón napríklad v práci, či už s aktívnym WiFi alebo mobilným internetom, budete sa naň môcť pripojiť a pracovať s ním. O ďalších novinkách by sme sa mohli dozvedieť už čoskoro.

Zdroj: Airdroid Via Androidpolice

10.12.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+