MojAndroid

Po všetkých zariadeniach, ktoré v posledných dňoch a týždňoch prišli na trh, objavujú sa informácie o Samsung Galaxy Note tablete so 7 palcovou obrazovkou. Kto by však očakával vysoké rozlíšenie displeja tohto zariadenia, pravdepodobne bude sklamaný a podľa dostupných informácií to bude len klasické 1280 x 800 bodov rozlíšenie. Dosť málo, keďže sme očakávali omnoho viac. Túto informáciu potvrdila spoločnosť Samsung.

Samsung Galaxy Note so 7 palcovou obrazovkou by sa mal objaviť v dvoch verziách s podporou WiFi a WiFi 3G model. Tablet by mal mať 7 alebo dokonca 7,7 palcový displej, štvorjadrový procesor a doplnkom by malo byť pero S-Pen. Predpoklad je, že systémom bude Android 4.1 Jelly Bean.

Aj keď všetko je len v rovine špekulácií, 7 palcový tablet Galaxy Note by mohol byť predstavený začiatkom roku 2013. Predpoklad teda je, že aj parametre budú prispôsobené tomu obdobiu. Viac informácii zatiaľ nie je dostupných, no budeme ich pre vás sledovať.

Zdroj, foto: SamMobile

1.11.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+