MojAndroid

Samsung Galaxy Note je zariadenie, ktoré sa svojou veľkosťou radí niekde medzi smartfóny a tablety. Displej s uhlopriečkou 5,3 palca sa môže niekomu zdať už príliš veľký a nepraktický. Pravdou je, že rozhodnutie či tomu tak naozaj je, je len na samotnom používateľovi. Sami sme sa mohli o kvalitách a výhodách veľkého displeja presvedčiť a písali sme o nich aj v našej recenzii, ktorú si môžete prečítať na našej stránke.

O narastajúcej populárnosti tohto modelu “tabletofónu” svedčili aj čísla predajnosti na konci minulého roka, kedy sa už od uvedenia Galaxy Note na trh predalo viac ako milión kusov. Dnes po ďalších troch mesiacoch sa tento počet späťnásobil a Samsung na svojich stránkach informoval, že predal už viac ako päť miliónov kusov Galaxy Note. Samsung je tak na veľmi dobrej ceste aby prekonal svoju vysnívanú 10 miliónovú hranicu.

Pre porovnanie, celosvetová predajnosť Samsungu Galaxy SII dosiahla už viac ako 20 miliónov kusov, pričom 5 miliónov smartfónov sa predalo len v domovskej Južnej Kórei. Galaxy Note tak má čo doháňať.

Galaxy Note dokážu ovádať dokonca aj slony :) 

Zdroj: androidcentral.com

28.3.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+