MojAndroid

V druhej časti nášho nového seriálu Aplikácie pre môj Android si predstavíme tie najlepšie hudobné aplikácie. Nakoľko sme sa tejto tematike už v minulosti venovali, budeme čerpať inšpiráciu aj z nášho článku Hudba v Androide: 10 aplikácií pre hudobných zanietencov!, ktorý doplníme o nové aplikácie a aplikácie, ktoré ste nám zaslali vy cez formulár. Medzi najlepšie hudobné aplikácie zaradíme hudobné prehrávače, aplikácie na rozpoznávanie hudby, online rádiá a vlastne všetky typy aplikácií, ktoré majú s hudbou niečo spoločné. Tak sa na ne poďme spoločne pozrieť…

Prehrávače hudby

Majitelia Android zariadení sú často nespokojní so svojimi natívnymi prehrávačmi hudby. Vtedy prichádzajú na Android Market s cieľom nájsť alternatívu pre prehrávanie hudby, ktorých sa na Markete nachádza neskutočné množstvo. My sme sa nižšie snažili vybrať tie najlepšie alternatívne prehrávače hudby, ktoré sme doplnili o prehrávače, ktoré sú u používateľov obľúbené. Ak hľadáte alternatívny prehrávač hudby, dúfame, že ho nájdete nižšie.

PowerAMP Music Player

Medzi jedny z najlepších prehrávačov hudby, ktoré sú dostupné pre zariadenia s operačným systémom Android, môžeme určite zaradiť aj PowerAMP Music Player. Je to prehrávač, ktorý dokáže prehrať mnoho typov hudobných súborov (mp3, mp4/m4a (aj alac), ogg, wma, flac, wav, ape, wv, tta, mpc aj aiff) a okrem toho užívateľovi poskytuje aj množstvo ďalších funkcií ako 10-pásmový ekvalizér (aj stereo eXpansion mód), rôzne možnosti ovládania, 4 typy widgetov, prvok ovládania pri zamknutej obrazovke či iné. Za zmienku stojí aj možnosť prehrávať súbory zo zložiek, možnosť editovania tagov, vizuálne témy či obrovské množstvo vlastných nastavení. Proste prehrávač, ako sa patrí! Na Android Markete nájdete tento hudobný skvost zadarmo ako 15 dňovú trial verziu, za plnú licenciu zaplatíte 3,50 €. Na stiahnutie môžete použiť naše widgety nižšie.

PowerAMP Music Player (Trial)
Max MP
Verzia 2.0.4-build-467 (10. 12. 2011)
Veľkosť 2,9 MB
2.1+

Zadarmo

PowerAMP Full Version Unlocker
Max MP (MSR Ltd.)
Verzia 1.1-build-12 (16. 4. 2011)
Veľkosť 22 kB
2.1+

€3.50

PlayerPRO

Ďalším z hudobných prehrávačov, ktoré si v tomto článku predstavíme bude taktiež dobre vybavený prehrávač PlayerPRO. Ten narozdiel od PowerAMP poskytuje iba 7 dňovú trial verziu, čo však nič nemení na tom, že ide o kvalitný a detailne prepracovaný hudobný a dokonca aj video prehrávač. Hudbu dokáže PlayerPRO prehrať podľa ID3 tagov, ale aj podľa zložiek. Jej vylepšenie zaručuje takisto ekvalizér, 5-pásmový pre Android 2.2 a 10-pásmový pre Android 2.3 a vyššie, v ktorom si dokážete nastaviť aj rôzne audio efekty. Prehráva súbory typu mp3, ogg, flac, wma, wav, m4a a mp4, čo by malo postačiť aj náročnejšiemu poslucháčovi. Z ďalších funkcií môžme spomenúť až 14 dostupných skinov, 5 rôznych veľkostí widgetu, možnosť hodnotenia skladieb, až 2 typy widgetu ovládania pri zamknutej obrazovke či automatické vypnutie po určitom čase (sleep timer). Na Android Markete nájdete plnú verziu za 3,30€.

PlayerPro Music Player Trial
BlastOn LLC
Verzia 2.22 (24. 12. 2011)
Veľkosť 3,9 MB
2.0+

Zadarmo

PlayerPro Music Player
BlastOn LLC
Verzia 2.22 (24. 12. 2011)
Veľkosť 3,9 MB
2.0+

3,30 €

MôjAndroid.sk TIP na článok: PlayerPro – výborný mediálny prehrávač pre Android (3,49€)

9.1.2012

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+