MojAndroid

Aj dnes sme sa rozhodli predstaviť vám, čitateľom MôjAndroid.sk, ďalšiu zo šikovných pomôcok do bežného života používateľa Android smartfónu, nielen pre študentov.

Novinkou, ktorú sme objavili za posledné dni a otestovali ju, je aplikácia od Jana Gruncla – „Studenstká kuchařka“.

 

 

Je to veľmi prospešná aplikácia nielen pre pobyty na internátoch, alebo iné možnosti ubytovania, ale môže byť veľmi dobrým spôsobom, ako sa rýchlo a hlavne lacno stravovať  aj v bežnom živote. Neočakávajte však, keďže sa jedná o študentskú kuchárku, zázraky v kuchyni.. Aj keď… :-)

Aplikácia poskytuje rýchly návrh jedla, množstvo receptov rozdelených do skupín podľa typu stravy a aj malý vysvetľovací slovník, pre ľudí, ktorí sa akýmsi nedopatrením ocitli v kuchyni. :-)

Zaujímavá a hlavne prospešná aplikácia, ktorú sme po nainštalovaní začali plne využívať, ako doplnok k bežným domácim stravovacím návykom.

Android Market

 

19.8.2011

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+