MojAndroid

Žraloky sú nebezpečné tvory a stretnúť také zviera v mori pri plávaní si určite neželá nikto z nás. Pokiaľ sa však chcete vžiť do kože tohto morského lovca, Android hra Hungry Shark je určite pre vás. Idea hry je jednoduchá a tvorivá zároveň, snažíte sa prežiť ako žralok, musíte jesť ryby a iné morské živočíchy a samozrejme opálených dovolenkárov, ktorí sa provokatívne vybrali si zaplávať do vášho rajóna. Vy ako žralok potrebujete ostať zdravý a nažive. Nie je to až také jednoduché, pretože ostatné ryby pred vami “utekajú” a snažia sa vám vyhnúť. Niektoré vás dokonca dokážu zraniť, ako napríklad medúza. Medzi ďalšie nástrahy patria bomby, ktoré v oceáne ostali pravdepodobne z čias 2.svetovej vojny. Napriek tomu, že ste žralok, nemáte to zase až tak vyhraté.

Grafické prevedenie je v tejto hre celkom kvalitné,v mori stretnete veľké množstvo rôznych morských zvierat. Nechýba ani strašidelná hudba, či výborné zvukové efekty pri prehĺtaní obede ako aj zúfalé výkriky napadnutých plavcov. Počas plávania po morskom dne však narazíme na veľa skalnatých stien, ktoré trochu sťažujú orientáciu.

Hra sa ovláda veľmi jednoducho – naklonením telefónu hore, dole, doprava a doľava. Ovládanie nereaguje veľmi citlivo, čo pri začiatkoch môže robiť problémy s plynulosťou ovládania žraloka.

Cieľom hry je to, aby ste ako žralok prežili a zostali nažive čo najdlhšie. Za každé zjedené morské zviera a plavca okrem zahnatia pocitu hladu získavate body. Za každé zjedené zviera sú body rôzne, cieľ je získať bodov čo najviac.

Video: Hru Hungry Shark si pohodlne zahráte aj na tablete Samsung Galaxy Tab

Celkovo hodnotím nápad ako aj hranosť pozitívne. Samozrejme, hru treba brať s nadhľadom. Plná verzia hry je k dispozícii za 4,99 USD, môžete si stiahnuť aj demo verziu zadarmo vyhľadaním “Hungry Shark” v Android Markete alebo cez nasledovný QR kód:

24.10.2010

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+