MojAndroid

MojAndroid.sk má za sebou ďalší mesiac fungovania, počas ktorého sme pre vás napísali nielen množstvo noviniek, tipov na aplikácie a hry, ale aj recenzií a testov. Celkovo sme počas mesiaca júl na stránke publikovali 21 recenzii, testov a porovnaní. Začali sme aj s prvou časťou dlhodobých skúseností a nechýbala ani podrobná recenzia na hru Modern Combat 5. Aby ste mali prehľad o tom, ktoré recenzie sme pre vás napísali, prinášame vám ich zoznam aj v našom pravidelnom seriáli Android mesiaca.

Smartfóny

HTC Desire 310 – určený pre nenáročných [UNBOXING Video]

Recenzia na dostupný smartfón najnižšej triedy HTC Desire 310, ktorého vlastnosti sme mali možnosť otestovať počas niekoľkých dní. Svojou cenovkou spadá do najnižšej kategórie, no pomerne slušná hardvérová výbava sľubovala celkom slušný výkon za málo peňazí. Ako obstál v našom testovaní sa dočítate v recenzii.

Recenzia-HTC Desire 310-1

Caterpillar B15 – robustný smartfón so slabým výkonom + videorecenzia

Caterpillar B15 je smartfón určený pre ľudí pracujúcich v náročných podmienkach, žijúcich aktívnym životným štýlom, prípadne pre vyznavačov adrenalínových športov. Má však aj isté nedostatky.

Víkend s HTC Desire 816

Pred časom som mal možnosť stráviť víkend s telefónom strednej triedy HTC Desire 816, a tak vám prinášam moje dojmy z používania tohto veľkého smartfónu.

Recenzia-HTC Desire 816-6

Sony Xperia M2 – nástupca populárneho M-ka

Sony Xperia M2 má ťažkú úlohu – presvedčiť majiteľov prvej Xperie M, aby si kúpili novší model. Či sa jej to podarí, sa dozviete v našej recenzii tohto šikovného a cenovo dostupného smartfónu.

HTC Desire 610 – dostupný, no v každom smere priemerný Desire

Prinášame vám našu recenziu nového smartfónu HTC Desire 610, ktorým taiwanská spoločnosť doplnila svoje portfólio zariadení spadajúcich do strednej triedy.

LG G3 – Zaujme nielen displejom [360° foto]

LG G3 posúva hranice smartfónov jemnejším QHD displejom, lasorovým zaostrovaním a skvelým fotoaparátom s vylepšenou optickou stabilizáciou.

LG G3 recenzia

LG G2 Mini – snaží sa odlíšiť od iných + Unboxing VIDEO

Otestovali sme mini od LG. Pozrite sa, či LG G2 Mini splnilo naše očakávania alebo sme z neho boli sklamaní. Všetko nájdete v detailnej recenzii.

Tablety

Samsung Galaxy Tab S 8.4

Samsung Galaxy Tab S 8.4 je najmenším z novej línie tabletov juhokórejskej spoločnosti, ktorý disponuje výborným Super AMOLED displejom a čítačkou odtlačkov prstov. Ako obstál v našich testoch zistíte v podrobnej recenzii.

Dlhodobé skúsenosti

HTC One – klady a zápory telefónu z hľadiska dlhodobého používania

V novom seriáli by sme sa s vami chceli podeliť o dlhodobé skúsenosti s mobilmi a tabletmi, ktoré sme mali možnosť dlhší čas používať a vymenovať ich hlavné klady a zápory. Prvým dlhodobo testovaným mobilom je HTC One M7.

dlhodoby test-HTC One 2013-5

Iné

Prestigio Multicenter – box, ktorý zmení vašu televíziu na inteligentnú

Do rúk redakcie Môjandroid.sk sa dostal Prestigio Multicenter, čo je akýsi čarovný box, ktorý vašu „hlúpu“ TV zmení na Smart TV nabitú skvelými funkciami.

Modern Combat 5: Blackout – najlepšia FPS hra pre Android [VIDEO]

V Obchode Play bola v júli uverejnená aj očakávaná hra Modern Combat 5: Blackout, na ktorú vám prinášame detailnú recenziu. Pozrieť si ju môžete aj vo videopohľade.

Sharp AQUOS 42LE762E TV – test smart funkcií

Na test sme získali televíziu Sharp AQUOS LE762, ktorá sa vyznačuje elegantným dizajnom, dobrou kvalitou obrazu a technológiami Wi-Fi alebo Miracast.

FOTODUEL | Samsung Galaxy S5 vs LG G3

Porovnali sme kvalitu fotoaparátov zariadení Samsung Galaxy S5 a LG G3. Pozrite si ukážky denných aj nočných snímok a pomôžte nám vybrať víťaza FOTODUEL-u.

porovnanie-lg-g3-sgs5

7 dní s Android L: Prečo ho používať a prečo nie?

Týždeň s Androidom L nedopadol tak, ako sme si na začiatku predstavovali. Nie všetko na tomto systéme je ale zlé. Prečítajte si naše skúsenosti.

Vyskúšali sme ochranné sklo na displej [VIDEO]

Vyskúšali sme najnovší trend – ochranné sklá pre mobilné zariadenia. Ako obstáli v našom teste, sa dozviete priamo v recenzii. Prikladáme aj video.

Príslušenstvo

Tivizen nano DVB-T – TV a rádio cez WiFi na Androide

Tivizen Nano disponuje vlastnou batériou a konektivitou WiFi, pomocou ktorej môžete sledovať digitálnu TV na takmer každom zariadení s Androidom alebo iOS.

Tivizen nano-1

Garmin vivofit: Fitness náramok s výdržou batérie 1 rok

Inteligentný náramok Garmin vivofit je ďalším produktom, ktorý bojuje o miesto na vašom zápästí. Od ostatných sa však odlišuje bezkonkurenčnou výdržou.

iOttie Easy View Car Mount

Otestovali sme šikovný držiak na mobilné zariadenia iOttie Easy View Car Mount. Prečítajte si, ako ho hodnotíme po niekoľkých týždňoch používania.

Creative Sound Blaster Roar – nabitý funkciami aj výkonom

Prenosný reproduktor Creative Sound Blaster Roar prekvapí svojím pomerom veľkosti a výkonu, ale aj kvalitou reprodukcie a množstvom funkcií či nastavení.

Creative Woof – vhodný do záhrady aj k počítaču

Otestovali sme šikovného spoločníka pre grilovačku aj domáce posedenie. Reproduktor Creative Woof zaujme najmä kvalitným spracovaním a cenovkou.

GARMIN HUD+: Bezpečná navigácia ako z budúcnosti

Otestovali sme futuristickú navigáciu HUD+ od Garminu, ktorá dokáže projekciou   Prečítajte si naše dojmy v podrobnej recenzii

10.8.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+