MojAndroid

Ak sa pýtate na najpredávanejšie mobilné zariadenie za minulý mesiac, tak tým sa stal iPhone 5S. Ten si svoje miesto na vrchole tohto rebríčka drží od doby, kedy sa začal predávať ešte minulý rok. Celkovým víťazom ale nie je spoločnosť Apple, aj keď jej iPhone 5C a iPhone 4S obsadili piate a šieste miesto. Predbehol ich Samsung, ktorému v rebríčku patrí až 5 pozícií. Druhým najpredávanejším smartfónom je 3 mesiace predávaný Samsung Galaxy S5, nasledovaný Samsungom Galaxy S4 a Note 3. Na 8. mieste je Samsung Galaxy S4 mini a posledné, desiate miesto, patrí Samsungu Galaxy Grand 2. Desiatku najpredávanejších mobilných zariadení dopĺňajú zariadenia Xiaomi.

Top-smartphones-May-Apple-iPhone-5s-Samsung-Galaxy-S5

Rozšírený rebríček TOP 20 predávaných mobilných zariadení obsahuje aj zmienku o Sony Xperia Z1 (11), LG G2, Motorola Moto G či Huawei Honor 3C. Celkovo bol tento prieskum vytvorený z dát pochádzajúcich z 35 svetových krajín. Ste majiteľom niektorého z vyššie spomínaných zariadení? Ak áno, ako ste s ním spokojní?

Zdroj: PhoneArena

15.7.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+