MojAndroid

The Creeps!

Tower Defense hry sa tešia čoraz väčšej obľube. To však aj hry s netradičným príbehom. Ak spojíme tieto dva spomínané fakty dohromady, dostaneme hru The Creeps! V tej bude vašou úlohou chrániť chlapčeka, ktorý tvrdo spí vo vlastnej posteli v domnení absolútneho bezpečia. Pravda je však iná – v noci ho totiž “atakuje” množstvo doposiaľ nevídaných príšer, ktoré ho chcú zobrať z tohto sveta. To pochopiteľne nemôžete dopustiť, strategicky rozmiestnite svoje vežičky, prípadne ich vhodne vylepšite a dajte príšerám posledné zbohom.

2014-06-30 14.25.18

Verzia: 1.15.16
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.15.16
Aktuálna cena: Zdarma

 

Rally Racer Drift

Ak vás predošlá hra nezaujala, ponúkam vám čosi z úplne iného súdka. Ďalším titulom totiž bude pretekárska hra Rally Racer Drift, v ktorej, ako už z názvu vyplýva, nepôjde len o klasické rally. Zakomponované sú tu totiž aj prvky driftovacej hry a to poriadne prepracovanej. Na výber máte dva módy – Survival a Multiplayer. Cieľ hry je pritom jasný, dosiahnuť ho však už také jednoduché nebude. Dostať sa totiž musíte v stanovenom čase po najbližší checkpoint – podarí sa vám to, alebo ostanete až naveky len priemerným jazdcom?

 

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

 

SoulCraft 2

O tom, že náš výber je tento týždeň mimoriadne pestrý, svedčí aj hra z kategórie RPG – a to nie len taká obyčajná. V obchode Google Play sa totiž objavilo pokračovanie obľúbeného titulu SoulCraft, ktorý si získal množstvo priaznivcov po celom svete. Hra sa pritom odohráva  v magickom svete, kde proti sebe bojujú démoni a nebeskí anjeli. “Hack an Slash” princíp hry pritom kladie dôraz na zbrane typu nôž či sekera, menej používané ostávajú ručné strelné zbrane, prípadne zbrane ťažkého kalibru.

Verzia: 1.6.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6.0
Aktuálna cena: Zdarma

 

Dragons: Rise of Berk

Na svoje si prídu aj milovníci filmových hier, pre ktorých som dnes vybral titul Dragons: Rise of Berk, podarenú animovanú hru od tvorcov úspešného kinového trháku. Pýtate sa, čo bude vašou úlohou v hre? Vybudovať pevnosť pre Vikingov a bájnych drakov. Aké jednoduché! Avšak jednoducho to len znie – o draka je potrebné sa starať a kŕmiť ho najkvalitnejšími rybami široko-ďaleko, ktoré nemusí byť jednoduché nájsť. Ak sa vám to však podarí, vaši draci ostanú vytrénovaní a pre obyvateľov vašeho sídla už viac nebudú nebezpeční – ba naopak, začnú vám byť nápomocní. Viac sa však už dozviete v samotnej hre, ktorá je k dispozícii úplne zdarma. Stiahnuť si ju môžete pomocou nižšie priloženého odkazu.

Verzia: 1.33.12
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.33.12
Aktuálna cena: Zdarma

 

Boom! Tanks

Kvalitných bojových hier je dnes ako šafranu – žalostne málo. O to menej takých, v ktorých bojujete s tankom. Práve titul Boom! Tanks má tak veľkú šancu stať sa jednou  z najobľúbenejších hier tohto žánra. Vyše 200 misií tu totiž budete prechádzať na reálnych tankoch z najznámejších vojen či bitiek, ale aj na moderných amerických strojoch. Na svoje si prídu aj milovníci efektov, ktorých je v hre skutočne požehnane.

Boom! Tanks - screenshot

Verzia: 1.0.39
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.39
Aktuálna cena: Zdarma

Osemsmerovka

Všetko to ukončíme hrou logickou, respektíve puzzle. Osemsmerovku pozná zrejme každý a to predovšetkým z jej papierovej podoby. Či už ste strávili jej lúštením chvíle oddychu na chate, alebo ste si na ňu spomenuli na nudnej prednáške vášho profesora, určite ste ju nemali k dispozícii na vašom mobilnom zariadení a to s podporou hneď niekoľkých desiatok jazykov. Medzi tými samozrejme nemôže chýbať ani angličtina (databáza obsahuje 900 slov), či nemčina, resp. slovenčina (obe po 600 slov).

Osemsmerovka - screenshot

Verzia: WS1-2.1.18
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: WS1-2.1.18
Aktuálna cena: Zdarma

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+