MojAndroid

Iba 4 mesiace prešli od momentu, keď bol svetu oficiálne predstavený smartfón Sony Xperia Z2. Svet smartfónov sa však neustále posúva dopredu a dnes tu máme prvé informácie o tom, ako by mohli vyzerať nové modely úspešnej rodiny Xperia od firmy Sony.

Už v minulosti japonská spoločnosť ukázala, že na novú vlajkovú loď nemusíme čakať celý rok. Aj teraz sa očakáva, že nástupca Xperie Z2 bude predstavený na konferencii IFA. Tá sa bude konať v Berlíne až v septembri, no už teraz máme možnosť pozrieť sa na dva obrázky, ktoré zrejme znázorňujú novinky Xperia Z3 a Xperia Z3 Compact. Obrázky nie sú najostrejšie, no aj tak môžeme ľahko rozoznať, že spoločnosť zostala verná dizajnu z predchádzajúcich modelov. Z obrázkov je tiež jasné, že Sony Xperia Z3 Compact ponúkne o poznanie menšie rozmery, ako jej väčšia sestra. To je niečo, čo výrobcovia dnes úplne ignorujú a aj modely s označením “mini” sú často väčšie, ako mnohým užívateľom vyhovuje.

 Sony Xperia Z3 Sony Xperia Z3 & Z3 Compact

Samozrejme, ide stále iba o dohady a špekulácie. Doposiaľ nebola predstavená ani menšia verzia aktuálnej vlajkovej lode Xperia Z2 Compact. Vlaňajší model ale zožal veľký úspech a preto sa očakáva, že Sony ukáže jeho nástupcu už čoskoro.

Zdroj: Xperia Blog via Android and Me

1.7.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+